Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου - Εμφανίστηκε σε σειρές του '90
NewsroomΈφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου, ύστερα από μάχη ενός μήνα με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας…Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζοντα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα… Εμφανίστηκε σε σειρές του 90 κ μάλιστα στο «Σφαγείο» της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου υποδύθηκε την σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου……», έγραψε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, η Έλσα Πελαγίδου εμφανίστηκε σε επεισόδιο της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος» με αφηγητή τον Γρηγόρη Βαλτινό (τίτλος «Καθαρτήριο», με την ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη) και στη σειρά «Μικρομεσαίοι» του 1992.
- «Στέρεψε» η αγορά από πινακίδες κυκλοφορίας: Χιλιάδες αυτοκίνητα παραμένουν αταξινόμητα - Λύση αναζητά το υπουργείο
- Στη φυλακή ο δήμαρχος Στυλίδας και άλλα δύο άτομα για τη φωτιά στη Βοιωτία
- Επιστροφή στο μέλλον; Τα υπερηχητικά αεροπλάνα ετοιμάζονται να ξαναπετάξουν - Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα
- Το ταξίδι στον Ειρηνικό πάνω σε μια σχεδία φθάνει στο τέλος του – Το Κον Τίκι και οι περιπέτειές του