Πολιτισμός|22.10.2021 11:05

Εργοστάσιο Θαυμάτων: Project και ιδέες που αλλάζουν την κοινωνία και τη ζωή μας

Newsroom

Τι γνώμη θα είχατε αν υπήρχε μια διατροφική εκπαίδευση παιδιών; Πώς θα σας φαινόταν μια δράση που στοχεύει στο να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους; Πώς θα ήταν αν συμμετείχατε σε μια χορευτική εκδήλωση ανάμεσα σε παιδιά με αναπηρία και παιδιά χωρίς αναπηρία;  Θα σας ενδιέφερε η παροχή συνεδριών εναλλακτικών θεραπειών σε άτομα με παθήσεις που είναι οικονομικά αδύναμοι; Πώς σας ακούγεται η ιδέα υποστήριξης εφήβων με επαγγελματικό προσανατολισμό;

Αυτά και άλλα εμπνευσμένα project,θα παρουσιαστούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 μεταξύ 11.00 - 13.00 (μέσω zoom) κατά τη διάρκεια ενός πρωινού καφέ που θα σας μείνει αξέχαστος.10 και πλέον συμπολίτες μας, παρουσιάζουν τις work in progress ιδέες που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν για να κάνουν τη διαφορά στην πόλη τους και την κοινωνία μας.

Μια εμπειρία που δημιουργεί τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν, να κινητοποιηθούν αλλά και να συμμετέχουν στις δράσεις που τους ευαισθητοποιούν.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: Ανά 5 λεπτά ένας συμπολίτης μας θα παρουσιάζει τη δράση που δημιουργεί για να προσφέρει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή στα κακώς κείμενα του ελληνικού γίγνεσθαι.

Ακολουθούν ερωτήσεις, διάλογος για όποιον θέλει, και μια σύντομη παρουσίαση της μεθοδολογίας που επιτρέπει στους ανθρώπους να απελευθερώσουν το πλήρες δυναμικό τους, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να πραγματοποιήσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Στο κέντρο της εκπαίδευσης «Μεταμόρφωσις», βρίσκεται η γνωστή ρήση του Μαχάτμα Γκάντι «Γίνε η αλλαγή που λείπει από τον κόσμο».

Το πρωινό του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου στις 11.00,το «Εργοστάσιο Θαυμάτων» και εσείς που θα συνδεθείτε online, θα βιώσετε μια εμπειρία που προσφέρει αισιοδοξία και ΕΜΠΝΕΥΣΗ. Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις εποχές.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ https://forms.gle/CjUt8n1Ptn26NUvs6

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Σύνδεσμοι για περισσότερες πληροφορίες:

Event στο Facebook -- https://www.facebook.com/events/553791542350374?ref=newsfeed

Official Website – www.metamorfosis.gr

Επικοινωνία: info@metamorfosis.gr, 6980069360

Όλες οι ειδήσεις

Alec Baldwin: Τραγωδία σε γυρίσματα ταινίας - Πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα

Κορονοϊός: Ανησυχία για αύξηση νοσηρότητας τον Νοέμβριο - 10 περιοχές «καίνε» από κρούσματα

To ενεργειακό «χαρτί» στο γεωπολιτικό πόκερ: Οι κινήσεις Αθήνας και Άγκυρας

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος δήλωσε «παρών» και ήδη πέφτουν οι πρώτες κανονιές

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές - Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Bαθμολογία UEFΑ: Ο ΠΑΟΚ εκτόξευσε την Ελλάδα στη 16η θέση!

σεμινάριαεκδήλωση