Πολιτισμός|31.01.2019 21:26

Σταμάτης Κραουνάκης: Κακός χαμός με μια δήλωση για τον Πολάκη

Newsroom

Την Πέμπτη, μια είδηση απασχόλησε το πολιτι(στι)κό δελτίο και έγινε viral: η σαφής δήλωση υποστήριξης του Σταμάτη Κραουνάκη προς το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης φερόταν να ξιφουλκεί κατά των μιζαδόρων που «μοιράζανε τις μίζες 50-50», ενώ στέκεται στο πλευρό του Παύλου Πολάκη ενάντια στις επιθέσεις που δέχεται ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Δείτε για ποιον λόγο ο Σταμάτης λατρεύει Πολάκη:

"Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50!... Γι’ αυτό, μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μαλακίες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιον κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πώς να το πω...».

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν εκείνοι που κατηγόρησαν για τυφλό κομματισμό τον Σταμάτη Κραουνάκη και οι αντίστοιχοι που χάρηκαν από αυτή την κίνηση πολιτικής συμπάθειας.

Μόνο που στα παραπάνω υπάρχει μια ασήμαντη λεπτομέρεια, για πολλούς δημοσιογράφους: σε ποιο Μέσο ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις; Σε ποιo site;

Συντάκτης της εφημερίδας «Έθνος» επικοινώνησε με τον Σταμάτη Κραουνάκη και εκείνος δήλωσε ότι δεν θυμάται να έχει κάνει κάπου συγκεκριμένα αυτές τις δηλώσεις. Ο ίδιος σημείωσε ότι έχει καλή άποψη για τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, αλλά ουδέποτε χρησιμοποίησε σε κάποια πρόσφατη συνέντευξή του τα λόγια τα οποία αναπαράχθηκαν σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος πόσταρε στο facebook προφίλ του…

«Συγγνώμη, παιδιά, αυτή τη δήλωσή μου για τον Παύλο Πολάκη πού τη βρήκατε δημοσιευμένη και την ανακυκλώνετε; #tears».

Ο ίδιος, στα σχόλια του ποστ του σημείωσε: «Λοιπόν, παιδιά, πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τετοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μου αρέσει ο τσαμπουκάς του, είναι ο μόνος που τολμά. Το να ανακυκλώνεται μια δήλωση που δεν έχω κάνει, είναι πολύ ύποπτο και δεν κάνει σε τίποτα καλό, από το να οξύνει ανόητες αντιθέσεις. Αμα βρείτε την πηγή ενημερώστε με».

Όλο αυτό, όμως, αποτελεί μια μικρή λεπτομέρεια, η οποία δεν αξίζει να χαλάσει την πραγματικότητα κάποιων ΜΜΕ, σωστά;

Το βέβαιο είναι, όπως δήλωσε ο κ. Κραουνάκης στο ethnos.gr, ότι η εκπομπή του Στο Κόκκινο 105,5 την Παρακευή θα είναι αφιερωμένη στη δήλωση που ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έκανε ποτέ.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Σταμάτης ΚραουνάκηςΠαύλος Πολάκης