Πολιτισμός|31.05.2022 12:45
Κηδεία Δάκη: Σε κλίμα οδύνης η τελετή - Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο»
NewsroomΈνα λουλούδι στη μνήμη του άφησαν την Τρίτη φίλοι, συγγενείς αλλά και άνθρωποι που θαύμασαν τον καλλιτέχνη, Δάκη που κηδεύτηκε το μεσημέρι στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Ήταν το 2018, όταν ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξή του, πως είχε καρκίνο στο παχύ έντερο. Όπως είχε περιγράψει ο ίδιος, ένα βράδυ ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιά του, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είδαν μια κύστη στο συκώτι και θεώρησαν ότι πρόκειται για μετάσταση. H κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη