Πολιτισμός|01.07.2022 14:44

H Dark Universe Pictures φέρνει τη μαγεία, το παραμύθι, την ένταση, τη δράση, και τον τρόμο στη μεγάλη αλλά και τη μικρή οθόνη

Newsroom

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και την Αθήνα η Dark Universe Pictures φέρνει τη μαγεία, το παραμύθι, τη συγκίνηση, την αγωνία, την ένταση, τη δράση, και τον τρόμο στη μεγάλη αλλά και τη μικρή οθόνη. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής & τα σπουδαιότερα στούντιο της Αμερικής και του κόσμου ο Φαίδωνας Κότσιρας και ο συγγραφέας & σεναριογράφος Αντώνης Τουμανίδης θα τρομοκρατήσουν τους θεατές με την τριλογία της Αληθινής Ιστορίας του Πινόκιο, θα τους «παραμυθιάσουν» με την νέα σκοτεινή Αλίκη, θα τους συγκινήσουν με το Frontiers που διαδραματίζεται στην εμπόλεμη Ουκρανία, θα τους κάνουν να νιώσουν την αγωνία και την ένταση στο θρίλερ The Manager και ακόμα θα τους φέρουν σε επαφή με το παρελθόν στην ελληνική υπερπαραγωγή Ουρανία.

«Να δημιουργούμε κάτι μοναδικό», αυτός είναι ο στόχος και το όραμα μας στην DUP και επιδίωξη μας είναι να γίνει αυτό το μοναδικό μας ταξίδι και δικό σας.

Φαίδωνας Κότσιρας                         Αντώνης Τουμανίδης

President                                            President

Head of Production Department    Head of Art Department

Επικοινωνήστε με την DUP στο darkuniversepictures@gmail.com.

Dark Universe Pictures Agency & Management Division

Στην DUP* διαρκώς αναζητάμε νέα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής και της μουσικής από όλον τον κόσμο για να συμμετάσχουν στις επερχόμενες παραγωγές της αλλά και για να εκπροσωπηθούν στον κινηματογραφικό και τηλεοπτικό χώρο.

Η διαφορετικότητα για εμάς στην DUP είναι η ομορφιά της ζωής και είναι αυτή που κάνει την ομάδα μας μοναδική. Επικοινωνήστε μαζί μας, αποστέλλοντας το βιογραφικό σας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στο darkuniverseagency@gmail.com και darkuniversemanagement@gmail.com μέχρι τις 31.08.

*Η DUP δεν αναλαμβάνει την εκπροσώπηση συγγραφέων και σεναριογράφων. Ως εκ τούτου, δυστυχώς, δεν δέχεται σενάρια ή λογοτεχνικά κείμενα.

Όλες οι ειδήσεις

Ανάλυση Politico μετά τη Σύνοδο Κορυφής: Για να σώσετε το ΝΑΤΟ, καταστρέψτε το

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα υποβληθεί σε επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή», λέει ο δικηγόρος του

Ποια μέτρα είναι στο «τραπέζι» για το φθινόπωρο εάν αυξηθούν τα κρούσματα - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Βόρεια Κορέα: Λέει ότι ο κορονοϊός έφτασε στη χώρα με... μπαλόνια από το Νότο - «Προσέξτε τα εξωγήινα φαινόμενα»

ειδήσεις τώρατηλεοπτικές σειρέςκινηματογράφος