Πολιτισμός|05.08.2022 11:19

Έκθεση ζωγραφικής «Θερινά ειδύλλια» του Πέτρου Ζουμπουλάκη

Newsroom

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκαδίων εγκαινίασε την έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Ζουμπουλάκη στην αίθουσα τέχνης «Θεόδωρος Στάμος»,  την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.

Ο σπουδαίος Αθηναίος ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης εκθέτει έργα του από τη διαχρονική αιώνια αξία, την ιδανική πολιτεία και την ελληνική αρχαιότητα. Τη μεγάλη μας κληρονομιά και προίκα. Τα έργα του αυτά είναι μικτή τέχνη σε μουσαμά. Και τι ωραιότερο από το  να είναι παρόν ο ίδιος ο ζωγράφος και να δίνει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στα έργα του.

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου και πλήθος κόσμου.

Τα «θερινά ειδύλλια» του Ζουμπουλάκη φέρνουν μια ζωντάνια κάτω από τον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο και την αλμύρα. Είναι ο έρωτας που αποθεώνεται ως κινητήριος δύναμη. Μία φυσιοκρατική αναπαράσταση, σουρεαλισμού και συμβολισμού που ο χρωστήρας του Ζουμπουλάκη καταφέρνει να συγκεράσει αντιθέσεις.

Η έκθεσή του θα διαρκέσει από 1η Αυγούστου έως και τις 14 Αυγούστου 2022 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 11:00-13:00 και 19:00-22:00, εκτός Κυριακής πρωί.

Λευκάδαέκθεση ζωγραφικήςειδήσεις τώρα