Πολιτισμός|18.11.2022 12:00

Κηδεία Μίνας Αδαμάκη: Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν την «Ειρήνη» από τις «Τρεις Χάριτες»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Tο τελευταίο αντίο στη Μίνα Αδαμάκη, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της, είπαν το πρωί της Παρασκευής συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της στο Κοιμητήριο Βύρωνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και η απώλειά της βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος. Η Μίνα Αδαμάκη μετρούσε δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά πιο χαρακτηριστική το ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στα social media είχε ενημερώσει για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη αλλά και την παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να υπάρχει ενίσχυση του ΣΕΗ.

«Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας… Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μίνας Αδαμάκη.

Η κηδεία της ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο Κοιμητήριο Βύρωνα, όπου βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Γιώργος Κιμούλης για να αποχαιρετήσει την αγαπημένη ηθοποιό. Ο γνωστός ηθοποιός έφτασε συνοδευόμενος από την Μίρκα Παπακωνσταντίνουγια να τιμήσει την Μίνα Αδαμάκη, με την οποία διατηρούσαν φιλία. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βύρωνα για το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό. βρίσκονται ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και ο Μιχάλης Ρέππας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ειδήσεις τώρακηδείαΜίνα Αδαμάκηηθοποιός