Πολιτισμός|10.03.2019 21:24

Ο αυτόχειρας Κιθ Φλιντ των Prodigy είχε κρυφή ερωτική σχέση

Newsroom

Ερωτική σχέση, που κρατούσε μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας, διατηρούσε ο πρόωρα χαμένος αστέρας των Prodigy, Κιθ Φλιντ, σύμφωνα με την Daily Mail!

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, ο διάσημος τραγουδιστής των Prodigy συνδεόταν, μυστικά, με μία μητέρα τριών παιδιών για περισσότερα από δύο χρόνια πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Dunmow, Essex, όπου και βρέθηκε στις 4 Μαρτίου 2019.

Μαρτυρίες, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail, ο 31 ετών Κιθ Φλιντ είχε συναντήσει την 43χρονη Faye Kelbie στην περιοχή όπου διέμενε.

Φιλικό πρόσωπο της Kelbie, αναφερόμενο στη σχέση της με τον διάσημο καλλιτέχνη είπε: “Για πάνω από δύο χρόνια, ο Keith ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής της και τον λάτρεψε.

“Χώριζαν μόνο και μόνο επειδή έφευγε για τις περιοδείες”, τόνισε, αποκαλύπτοντας τον στενό τους δεσμό.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η 43χρονη δεν ήξερε τη σοβαρότητα των προβλημάτων ψυχικής υγείας του Keith και πως αν το είχε αντιληφθεί θα έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον αγαπημένο της.

Εκ των υστέρων φαίνεται, όμως, ότι ο 49χρονος Φλιντ είχε πάρει τις αποφάσεις του να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Πάντως, η κρυφή σύντροφος του Βρετανού καλλιτέχνη, η οποία διατηρεί κλινική που ειδικεύεται στη δερματολογία και έχει τρεις γιους, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε δημόσιο σχολιασμό για τη σχέση τους.

Ο Κιθ Φλιντ εθεάθη για τελευταία φορά σε παμπ στο Chelmsford. Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε τρέξει σε αγώνα 5 χιλιομέτρων, πραγματοποιώντας, μάλιστα, και πολύ καλή επίδοση!

Ήταν Σάββατο, 2 Μαρτίου, μόλις 48 ώρες προτού βρεθεί απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, σοκάροντας τους αναρίθμητους οπαδούς των Prodigy…

Κιθ ΦλιντProdigy