Πολιτισμός|15.04.2024 06:30

Γιάννης Φέρτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 86 ετών, άφησε ο ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, σπουδαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ηταν απόφοιτος της σχολής Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, ενώ είχε τραγουδήσει το «Σαν με κοιτάς», ντουέτο που έκανε το 1971 μαζί με την Αφροδίτη Μάνου και χρησιμοποιήθηκε ως ηχητική επένδυση για την ταινία «Εκείνο το καλοκαίρι».

Η κηδεία

Με ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού.

Την Τρίτη 16 Απριλίου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φέρτη, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παράλληλα, έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

 

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

FacebookΣπύρος Μπιμπίλαςηθοποιόςκηδείαειδήσεις τώραΓιάννης Φέρτης