Δάνης Κατρανίδης: Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του
NewsroomΣτο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Δάνη Κατρανίδη σε ηλικία 75 ετών.
Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας., καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Η τελευταία του εμφάνιση
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν τον Ιανουάριο του 2020, όταν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα γυρίσματα της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», όπου υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει: «Κάναμε μία ταινία κι είχαμε γυρίσματα μέχρι και την παραμονή και της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων με σκηνοθέτη τον Χρήστο Δήμα. Θα υποδυθώ τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με αφορμή τα 100 χρόνια του μπάσκετ στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ από τα χρόνια που ανέλαβε μαζί με τον αδερφό του, Θανάση, τον Παναθηναϊκό».
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»