Πολιτισμός|27.04.2019 14:51

Avengers Endgame: Τι συμβαίνει με την αναζήτηση Thanos στη Google

Newsroom

Όλος ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς «Avengers: Endgame» και η Google συμμετέχει στη φρενίτιδα των fans της ταινίας με έναν πρωτότυπο διαδικτυακό τρόπο. Όποιος θέλει να ανακαλύψει το πανέξυπνο κόλπο δεν έχει παρά να γράψει στη μηχανή αναζήτησης το όνομα του κακού των ταινιών, «Thanos».

Άρα, επισκεφθείτε το google.com. Αναζητήσετε τη λέξη «Thanos». Στο προφίλ του χαρακτήρα που εμφανίζεται δεξιά κάντε κλικ πάνω στο Infinity Gauntlet.

Το γάντι χτυπάει τα δάχτυλά του, όπως έκανε και ο ήρωας της ταινίας εξαφανίζοντας τον μισό πληθυσμό του πλανήτη, και… εξαφανίζει τα μισά αποτελέσματα της αναζήτησης. Για να εμφανιστούν όλα τα αποτελέσματα απλώς κάνετε ακόμη ένα κλικ πάνω στο γάντι.

Το κόλπο δημιουργήθηκε, φυσικά, με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας των «Avengers» που ήδη σπάει όλα τα ρεκόρ.

Εκατομμύρια φανς των  «Avengers» απ’ όλο τον κοσμο περίμεναν, με την αγωνία στο κατακόρυφο, το «Endgame», το οποίο αποτελεί την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (MCU), που ξεκίνησε το 2008 με την πρώτη ταινία Iron Man.

Στο τέλος της προηγούμενης ταινίας της σειράς, «Infinity war», ο Thanos, με ένα χτύπημα των δακτύλων του, εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος. Ανάμεσα σε αυτούς που χάθηκαν βρίσκονται και πολλοί, πρωταγωνιστικοί ήρωες των προηγούμενων ταινιών της Marvel

Tην ώρα που παίζεται στις αίθουσες το δεύτερο και τελευταίο μέρος του κινηματογραφικού έπους, το Έθνος της Κυριακής, το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο (27/4) και θα παραμείνει στα περίπτερα Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα προσφέρει στους αναγνώστες του, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας, τον τόμο «Avengers: Εχθρός εκ των έσω».

googleAvengersThanosΕκδικητές: Η Τελευταία Πράξη