Πολιτισμός|30.04.2019 11:05

Ένας αστέρας του Χόλιγουντ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ κόμικ

Newsroom

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Manu Bennett (Μάνου Μπένετ) θα είναι ένας από τους προσκεκλημένους τού Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con», του κορυφαίου φεστιβάλ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη για τα κόμικς, το animation και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης, το οποίο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 10 ώς τις 12 Μαΐου 2019.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες (10-12 Μαΐου 2019), το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 5» θα συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη (το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ-Helexpo), μερικούς από τους σημαντικότερους επαγγελματίες των κόμικς, του animation, των τηλεοπτικών σειρών και των video, board και card games από όλο τον κόσμο.

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του σημαντικότερου convention στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο τριήμερο της λειτουργίας του παρουσιάζει διάσημους δημιουργούς και cosplayers από ολόκληρο τον κόσμο, πολλές εκπλήξεις, μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και απίστευτα δώρα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο convention, ο Bennett θα συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με τους fans του που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ο Manu Bennett, υποδύθηκε τον ρόλο τού “Κρίξου”, στην τηλεοπτική σειρά “Σπάρτακος”, που σάρωσε τηλεθεάσεις και βραβεία ενώ ξεχώρισε μεταξύ άλλων ως “Azog the Defiler” στην κινηματογραφική τριλογία “Hobbit”, η οποία μονοπώλησε για τρεις συνεχόμενες χρονιές το ενδιαφέρον τού σινεφίλ κοινού στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

φεστιβάλ κόμικThessaloniki Comic ConventionΘεσσαλονίκη