Τάσος Πεζιρκιανίδης: Η κηδεία του ηθοποιού στη Θεσσαλονίκη (vid)
NewsroomΤο τελευταίο «αντίο» στον Τάσο Πεζιρκιανίδη είπαν το πρωί της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην κηδεία του ηθοποιού στον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη. Ο Πεζιρκιανίδης, που έγινε γνωστός ως «Χάμπος» στη σειρά «Εμείς και εμείς» του Mega, «έφυγε» μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η είδηση του θανάτου του Τάσου Πεζιρκιανίδη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Συντετριμμένοι είναι και οι συνάδελφοί του από τη σειρά «Εμείς και εμείς».
Η αδελφή του, Μαρία ανακοίνωσε μέσω Facebook τη δυσάρεστη είδηση, αποχαιρετώντας τον αδελφό της: «Αγαπημένε μου αδελφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρά σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ήμερα……καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου έφυγες ήρεμα με μια πνοή».
Η εκπομπή «Μαζί σου» έδειξε πλάνα από την κηδεία του ηθοποιού.
Διαβάστε ακόμα: Τάσος Πεζιρκιανίδης: Τι δήλωσαν ηθοποιοί του «Εμείς κι Εμείς» για τον θάνατό του (vid)
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο