Πόπη Χριστοδούλου: Πέθανε η «υπηρέτρια» Μάρθα - Ρίτσα του Παρά Πέντε
NewsroomΘλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του πρόωρου θανάτου της ηθοποιού Πόπης Χριστοδούλου, η οποία έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον διπλό ρόλο της ως «Μάρθα» και «Ρίτσα», τις δίδυμες υπηρέτριες της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Στο Παρά Πέντε».
Η ξαφνική απώλεια
Η χαρακτηριστική ερμηνεία της και οι μοναδικές ατάκες των ρόλων της άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα της σειράς, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε ποτέ να θυμάται με αγάπη τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό αυτό φαινόμενο.
Τα τελευταία χρόνια, η Πόπη Χριστοδούλου είχε αφοσιωθεί στη διδασκαλία, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της σε νέους ηθοποιούς μέσα από τη σχολή του στενού της φίλου Παναγιώτη Καποδίστρια.
Τη θλιβερή είδηση της απώλειάς της έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, εμφανώς συγκλονισμένος, μέσα από ανάρτηση του στο Facebook.
«Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν μπορώ να πω τίποτα. Ποιος; Εγώ! Είναι σα να μην υπάρχουν λέξεις. Πώς διάολο μπορείς να χωρέσεις σε λίγες προτάσεις τόσα χρόνια; Θέατρο, τηλεόραση, σκηνοθεσίες, παρέα νύχτες ατελείωτες. Γέλια, κλάματα, τσακωμοί (καυγάδες ομηρικοί) και μετά αγκαλιά. Αυτή η ζεστή ή αγκαλιά... Εκείνη που δε θες να τελειώσει... Παρέα με εκείνο το κόκκινο φουστάνι που τόσο ήθελες να φορέσεις. Και κατάφερα στο φόρεσα. Ξέρεις εσύ...
Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε πάνω και κάτω από τη σκηνή. Καλό σου ταξίδι, Ποπάκι… Σε ευχαριστώ που υπήρξες κομμάτι της ζωής μου. Σε ευχαριστώ που υπήρξα κομμάτι της ζωής σου. Τα άλλα θα στα πω μετά. Καληνύχτα...», έγραψε ο ηθοποιός για την απώλεια της συναφέφου του.
Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν έφυγε από τη ζωή και ο «κακός» της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, Γεράσιμος Μιχελής, μετά από σοβαρή μάχη με την υγεία του.
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση
Η Πόπη Χριστοδούλου είχε μείνει μακριά από το χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε επιλέξει να ασχοληθεί με τη διδασκαλία της υποκριτικής.
Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA όπου μίλησε για την αγάπη της για το «Παρά Πέντε» αλλά και για πολλές λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών