Χρήστος Βαλαβανίδης: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
NewsroomΣε κλίμα βαθιάς συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό Χρήστο Βαλαβανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.
Θλίψη και συγκίνηση
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, όπου παρευρέθηκαν πρόσωπα που συνεργάστηκαν και συνδέθηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.
Ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ λίγο πριν από τις γιορτές είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος.
Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η παρουσία της συζύγου του, Ασπασία Κράλλη, η οποία βρέθηκε στο πλευρό συγγενών και φίλων για το τελευταίο «αντίο». Συγκινημένος εμφανίστηκε και ο στενός φίλος και συνάδελφός του Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος δεν έκρυψε τη θλίψη του για την απώλεια του ηθοποιού.
- Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
- Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
- Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις