Πολιτισμός|30.08.2019 11:05

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης: Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ -Δεν έχω ελπίδες

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα παρκ». Ο γνωστός καλλιτέχνης, αυτές τις μέρες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Δεν πρόκειται να ξανασηκωθώ. Το καταλαβαίνω. Δεν έχω ελπίδες», αποκαλύπτει ο γνωστός καλλιτέχνης στην εφημερίδα Espresso. Το τηλέφωνο δεν το σηκώνει πλέον ο ίδιος, αλλά ο αδερφός του, Θανάσης, που μαζί με τα άλλα τρία αδέρφια του βρίσκεται νυχθημερόν στο πλευρό του. «Η στενοχώρια μου προήλθε από την απόφαση της πρώην συντρόφου μου να μου πάρει το σκυλί. Ο σκύλος ήταν η συντροφιά μου», συμπληρώνει με αναφιλητά.

Ο Γιάννης Γούτης συμμετείχε σε διάφορες πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Η καλή η πεθερά» και «Ιδιαιτέρα για κλάματα». Ωστόσο, ξεχώρισε και στο θέατρο, συμμετέχοντας στο «Μάλα, η μουσική του ανέμου» με την Άννα Βίσση

Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Γούτης μένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού», που έχει δημιουργήσει η Άννα Φόνσου με σκοπό να παρέχει στέγη σε πολλούς ηθοποιούς που δυσκολεύονται οικονομικά να τα βγάλουν πέρα.

εγκεφαλικόνοσοκομείοηθοποιόςΓιάννης Γούτης