Πολιτισμός|04.07.2019 18:13
Έκλεισε η Ακρόπολη λόγω καύσωνα
NewsroomΚλειστή θα παραμείνει σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή η Ακρόπολη, εξαιτίας του κύματος καύσωνα που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας. Έτσι, λοιπόν, ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό από τις 13:00 έως τις 17:00.
Οι υψηλές θερμοκρασίες θεωρούνται απαγορευτικές για επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με τις Αρχές να κατεβάζουν μάλιστα από νωρίς το πρωί τους πρώτους επισκέπτες, όταν η θερμοκρασία έφτασε τους 40 βαθμούς.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις εν λόγω ημέρες και ώρες, παρακαλούνται όπως αποταθούν στο επιχειρησιακό τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση etickets@tap.gr».
Διαβάστε ακόμη
- Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
- Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
- Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα