Πολιτισμός|03.03.2020 11:26
Αναβάλλεται η αρχαιολογική συνάντηση της Θεσσαλονίκης
Newsroom«Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε και η 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Θεσσαλονίκη 5-6 Μαρτίου 2020. Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και την αποφυγή συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε έναν χώρο, οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή της συνάντησης και αναζητούν διαθέσιμο χώρο για τους επόμενους μήνες.
Στο συνέδριο θα γινόταν 62 ανακοινώσεις σχετικές με την αρχαιολογική έρευνα που διεξάγεται στον βορειοελλαδικό χώρο από τον Έβρο ως την Καστοριά. Σημειώνεται πως ήδη έχει αναβληθεί το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινούσε στις 5 Μαρτίου και θα διαρκούσε 10 μέρες.
Διαβάστε ακόμη
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους