Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου: Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε τη νύχτα
Μαρίνα Ζιώζιου«Η Αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί και είμαστε αισιόδοξοι γιατί η αγάπη του Θεού είναι από όλα» αναφέρει στο ethnos.gr ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος.
Σύμφωνα με τον αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, η Αστυνομία συγκέντρωσε στοιχεία για την υπόθεση και διενεργεί περαιτέρω έρευνα. Το πιθανότερο είναι ο μηχανισμός να τοποθετήθηκε τη νύχτα και μάλλον οι δράστες να μπήκαν από κάποιο σημείο του περιβόλου της Μονής Πετράκη.
Εντύπωση προκαλεί η χρονική συγκυρία που επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη απόπειρα, καθώς και το σημείο που τοποθετήθηκε ο μηχανισμός.
Επίσης, προκαλεί εντύπωση πως σε μία τόσο καλά φυλασσόμενη περιοχή και ενώ ισχύουν οι περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Μην ξεχνάμε ότι το 2018 ανάλογη απόπειρα είχε λάβει χώρα και στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Υπενθυμίζεται ότι από την έκρηξη είχε τραυματιστεί ο νεωκόρος της Εκκλησίας και ένας αστυνομικός.
Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV
- Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
- Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
- Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
- Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται