Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου για τα Χριστούγεννα
NewsroomΣτιγμές ανθρώπινες, φιλικές, οικογενειακές, αρμόζουσες στο πνεύμα των ημερών που διανύουμε, μοιράστηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος Αυστραλίας και το διοικητικό προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στα κεντρικά γραφεία στο Ρεντφερν του Σύδνεϋ, σε ένα σύντομο διάλειμμα που έκαναν από τα καθήκοντά τους.
Ο Σεβασμιώτατος προσκάλεσε στο γραφείο του όλους τους συνεργάτες του στην Αρχιεπισκοπή, για να τους ευχηθεί ενόψει των εορτής των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους, και κυρίως για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά τους, για την αγάπη και για την αφοσίωση που επιδεικνύουν. "Εργάζεστε όχι με φρόνημα υπαλληλικό, αλλά αγαπάτε αυτό που κάνετε", αναγνώρισε, ενώ παρακάλεσε όλους να συνεχίσουν να είναι ενωμένοι.
Ακολούθως, παρείχε τη διαβεβαίωση η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή, όπως και η πόρτα της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, και προέτρεψε να μη διστάζει κανείς να του μεταφέρει τις αγωνίες, τα προβλήματα ή τα παράπονά του.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους από ένα δώρο, ενώ τους ευχήθηκε ολοκαρδίως το καινούργιο έτος να τους φέρει πολλές χαρές και ευλογίες, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, και να ειναι καλύτερο και, κυρίως, πνευματικότερο από αυτό που σε λίγες ημέρες θα εκπνεύσει.
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο