Κορονοϊός: Θετικός ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθλομαίος
NewsroomΘετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι. Ο Παναγιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος, ενώ αυτή τη στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.
Το ανακοινωθέν του Οικουμενικού Πατριαρχείου
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου. Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη