Εκκλησία|16.07.2019 16:31
Επίσκεψη της νέας Γενικής Προξένου των ΗΠΑ στο Φανάρι
Μαρίνα ΖιώζιουΤην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε, σήμερα, Τρίτη, 16 Ιουλίου, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη, Daria Darnell.
Η κυρία Darnell έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για θέματα της ζωής και των πρωτοβουλιών της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, για την ομογένεια και γενικότερα για τους Ορθοδόξους πιστούς στην Τουρκία, αλλά και για την Ορθοδοξία στις ΗΠΑ, με αφορμή και την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.
Αμέσως μετά, η νέα Γενική Πρόξενος ενημερώθηκε για την ιστορία και τα κειμήλια του Πατριαρχικού Ναού από τον Πατριαρχικό Διάκονο Ιάκωβο.
Διαβάστε ακόμη
- Αντιφάσεις, ερωτήματα και «σκιές» γύρω από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο: Τι λένε επιζώντες
- Οι νέες μαρτυρίες για πολύμηνη οσμή στη «Βιολάντα» και ο φόβος για νέα ανάφλεξη
- Τσικνοπέμπτη στο Πικέρμι - «Meat The Stars», ο απόλυτος προορισμός για την Κρεατινή Εβδομάδα
- Πώς μια 28χρονη έφαγε κουτάλι των 17 εκατοστών αντί για γιαούρτι και τι συνέβη στο στομάχι της