Food & Drink|30.04.2020 11:00

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το νέο τεύχος του eatme!

Newsroom

Το τεύχος του Μαΐου είναι άκρως ανοιξιάτικο, πλούσιο και χορταστικό. Αυτή τη φορά στις σελίδες του eatme σας περιμένουν: 

  • Burgers από… σπίτι: Βασικές συνταγές για ψωμάκια, μπιφτέκια, σάλτσες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να ευχαριστηθείτε πεντανόστιμα burgers κάθε είδους
  • Ο τέλειος γύρος με κοτόπουλο ή χοιρινό σε 5 βήματα μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά: σπιτικές πίτες, διπλοτηγανισμένες πατάτες και αλείμματα!
  • Ανοιξιάτικες Ιδέες με Φράουλες: Μαρμελάδα, μπισκότα, Cupcakes Τάρτα, Μιλφέιγ, Trifle, Μους, Κέικ & Πάβλοβα

  • Συνταγές με κοτόπουλο από τις κουζίνες του κόσμου με λίγα υλικά & γρήγορο μαγείρεμα

  • Μαγειρέματα με υλικά εποχής: Αμπελόφυλλα, κουκιά και αρακά

  • Μπιρογνωσία: Από τη βύνη μέχρι το ποτήρι και λαχταριστοί μεζέδες για μπίρα

  • Γλυκές προτάσεις για πολύχρωμα γενέθλια: Τούρτα γενεθλίων με βουτυράτο γλάσο, Χρωματιστά cupcakes & Μπισκότα με γλάσο και πολύχρωμη τρούφα

  • Mοcktails: Τα cocktails χωρίς αλκοόλ προκαλούν τη φαντασία και διεγείρουν τη γεύση

  • Ντόνατς αφράτα & λαχταριστά με ένα ονειρεμένο σοκολατένιο γλάσο!

  • Πιάτα με ζυμαρικά, νόστιμα και απλά

  • Αφιέρωμα στα φρέσκα μυρωδικά: Γευστικά ταιριάσματα και πώς τα συντηρούμε στο σπίτι

  • Τι να μαγειρέψω σήμερα: Ιδέες για θρεπτικά και νόστιμα γεύματα μέσα στην εβδομάδα με ρύζι & όσπρια

Ακόμη:

Συνταγές για το σπίτι από τους ειδικούς: Οι chef Σταμάτης Τσίλιας και Σταύρος Κουστένης & οι bartenders Αλέξανδρος Κεχαγιαδάκης, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Άρης Χατζηαντωνίου μοιράζονται μαζί μας τις αγαπημένες τους συνταγές

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής