Food & Drink|28.04.2020 10:28

Προστατευτικές στολές μιας χρήσης στους εργαζόμενους στην καθαριότητα προσφέρει η ΆΛΦΑ

Newsroom

Καθώς οδεύουμε σιγά-σιγά προς μια σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και αναμένουμε την επιστροφή σε μια, έστω υπό όρους, κανονικότητα, η προφύλαξη παραμένει εξαιρετικά σημαντική και μια ακόμη εταιρία, από τον κλάδο της ζυθοποιίας αυτή τη φορά, προχωρά σε μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της διαρκούς προστασίας όλων μας, η ΆΛΦΑ δωρίζει προστατευτικές στολές μίας χρήσης για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας μας. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια πράξη αναγνώρισης σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσης, όπως τα ιατρεία και οι κοινωνικές υπηρεσίες όπου επιβάλλεται η χρήση των ειδικών στολών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΚΕΔΕ για την προσφορά στολών προστασίας σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, καθώς είναι ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης μας για κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη. Η ενότητα και η προσφορά είναι τα διδάγματα της κρίσης αυτής που θα πρέπει να κρατήσουμε και να αποτελέσουν σημεία-κλειδιά για το καλύτερο αύριο που θα έρθει».

ΚορονοϊόςΑθηναϊκή Ζυθοποιία