Food & Drink|14.05.2020 09:58

Η καμπάνια «A Sip of Greece» στηρίζει τα ελληνικά αποστάγματα

Newsroom

Το Aegean Cocktails & Spirits τα τελευταία πέντε χρόνια αναδεικνύει μέσω ποικίλων δράσεων τα ελληνικά αποστάγματα, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας την σημασία της τοπικής παραγωγής, φωτίζοντας την εξέλιξή της, τους ανθρώπους της και τις ιστορίες τους, κι ενισχύοντας τη θέση της στα μπαρ της Ελλάδας και του κόσμου.

Έχει ήδη στο ενεργητικό του workshops με ντόπιους και διεθνείς μπαρτέντερ, σεμινάρια και όχι μόνο ‒ στο φεστιβάλ που διοργάνωσε το περασμένο καλοκαίρι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), περισσότεροι από 3000 καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά κι ενδιαφέροντα ελληνικά ποτά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, καθώς και να δοκιμάσουν και μια μεγάλη σειρά από κοκτέιλ με ελληνικά χρώματα, γεύσεις κι αρώματα.

Σ΄ αυτή τη δύσκολη για πολλές επιχειρήσεις του χώρου συγκυρία, το Aegean Cocktails & Spirits μέσω της καμπάνιας «A Sip of Greece» προτρέπει το κοινό να στηρίξει τους Έλληνες παραγωγούς, να μαγειρεύει με τοπικά προϊόντα, να πίνει τοπικά αποστάγματα, κρασιά και μπίρες και να βάζει λίγο (ή πολύ) την Ελλάδα στα κοκτέιλ του. Όποιος ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με κάποιο αγαπημένο του μέρος στη χώρα μας γράφοντας τι θα ήθελε να πίνει εκεί θα ενισχύει αυτό τον σκοπό. 

Μπορεί να είναι παραλίες, βουνά, μονοπάτια, ηλιοβασιλέματα, κοκτέιλ, τσίπουρα, ούζα, λικέρ μαστίχας, ελληνικά τζιν και βερμούτ.... Οι εταιρίες για κάθε ποστάρισμα θα δωρίζουν € 2 στη Metron Ariston-Making Responsibility a Trend, μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που υποστηρίζει την υπεύθυνη κατανάλωση αλλά και την ανάδειξη της τοπικότητας στο χώρο του ποτού. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα υποστηριχθούν δράσεις που θα βοηθήσουν την επόμενη μέρα της εστίασης και ιδιαίτερα των μπαρ.

ελληνικά προϊόντακαμπάνιαποτόαποστάγματα