Μην χάσετε, εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το νέο eatme!
NewsroomΔιαβάστε στο eatme του Ιουνίου, με την επιμέλεια του Βαγγέλη Δρίσκα, το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο, 6 Ιουνίου, με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής:
- Μεξικάνικη κουζίνα, Εύκολα & Απλά! Πολύχρωμη, αρωματική, πικάντικη, με έντονες γεύσεις, προκαλεί ευεξία και γοητεύει τους πάντες. Μαθαίνουμε υλικά, σάλτσες και μαγειρεύουμε τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα: Τάκος, Μπουρίτος, Φαχίτας, Τοστάδας & Γουακαμόλε.
Τα λαδερά της Μεσογείου: Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο σε όλες τις κουζίνες των χωρών που βρέχονται από τη Μεσόγειο συνδυάζουν ελαιόλαδο, ντομάτα και λαχανικά και φτιάχνουν υπερθρεπτικά πιάτα, που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα.
Θαλασσινά για ούζο από όλο τον κόσμο: Παίζουμε με τα κλασικά συνοδευτικά, χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, χτένια, και τα συνδυάζουμε με αναπάντεχα υλικά, ή τα δοκιμάζουμε σε συνταγές από άλλες κουζίνες του κόσμου και απολαμβάνουμε μοναδικούς συνδυασμούς!
Αποστολή: Τρυφερό Χοιρινό. Όλες οι οδηγίες από την επιλογή του κομματιού μέχρι τον κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος για μπριζόλες, σουβλάκια, παϊδάκια και μελωμένα ψητά.
Γνωρίζουμε και μαγειρεύουμε με υλικά εποχής: Κανθαρέλλες, κεράσια, βερίκοκα και κολοκυθάκια.
Φτιάχνουμε λαχταριστά Παγωμένα επιδόρπια με γιαούρτι και Φουρνιστά γλυκά με φρούτα
Η ιστορία του ούζου & συνταγές για κοκτέιλ.
Φτιάχνουμε σπιτικό λικέρ κεράσι & κίτρο!
Αφιέρωμα στα ντρέσινγκ για σαλάτες. Ιδέες & γευστικά ταιριάσματα για να αναβαθμίσετε και την πιο απλή σαλάτα.
Guest Chef: Έκτορας Μποτρίνι, μία από τις πιο εμβληματικές & δυναμικές προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας.
- Πολύ στενά τα δημοσιονομικά περιθώρια: «Τέλος» στα έκτακτα μέτρα στήριξης
- Σχολεία: Τα «σπασμένα» των μαθητών θα πληρώνουν οι γονείς αλλιώς… Εφορία - Το νέο Ποινολόγιο
- Μπαίνουν νέες διοικήσεις σε ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Ελληνικό Μετρό μέσω ΑΣΕΠ- Στις ράγες ο Οδοντωτός
- Ξύπνησαν ανατριχιαστικές μνήμες: Πέντε σκελετοί ανακαλύφθηκαν στο Λημέρι του Λύκου, όπου κρυβόταν ο Χέρμαν Γκέρινγκ