Hono&Lulu: Το εξωτικό ραντεβού των Σπετσών
NewsroomΣτο νησί πρωτοάνοιξε το 2016, στη Ντάπια, τα τρία τελευταία καλοκαίρια όμως το Hono&Lulu στήνει τροπικό σκηνικό στο Παλιό λιμάνι των Σπετσών. Σε πολύ ωραίο σημείο, απέναντι από τα αραγμένη σκάφη, το δημοφιλές μπαρ κι εστιατόριο που είναι κεντημένο με εξωτικά στοιχεία κι αγαπά τις χαρούμενες μουσικές στήνει τα τραπέζια του ανάμεσα σε μπανανιές και φοινικόδεντρα.
Ο Παναγιώτης Ζώκος, που έχει από πέρυσι αναλάβει την κουζίνα, προτείνει σαλάτες, ταρτάρ και σεβίτσε, bao bans και τάκος (τα τελευταία οποία μπορείς να τα παραγγείλεις και αν προτιμήσεις να καθίσεις στο μπαρ), αλλά και πιάτα που κινούνται στα μονοπάτια του μεσογειακού comfort food, όπως για παράδειγμα το κοτόπουλο με πουρέ καρότου και ψητό κρεμμύδι ή το κριθαράκι με μοσχαρίσια ουρά. Οι λάτρεις του κρέατος θα βρουν στο μενού και αρκετά ψητά ‒ πικάνια, Rib eye και όχι μόνο.
Η λίστα των κοκτέιλ που επιμελείται πάντοτε ο Σπύρος Κερκύρας αντλεί έμπνευση από την tiki κουλτούρα της Καραϊβικής, όπερ σημαίνει ότι χαζεύοντας τη θάλασσα έχεις ανά χείρας Mai Tai και Ζοmbie ή μια δροσιστική κι άκρως εξωτική Lulu’s Colada. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι από τα τέλη Ιουλίου και μέχρι τα τέλη Αυγούστου στο Hono&Lulu θα εμφανίζεται live ο Αντώνης Δόμινος (Dominos), βάζοντας την δική του πινελιά στο soundtrack της βραδιάς.
Hono&Lulu Παλιό Λιμάνι, Σπέτσες, τηλ.: 6987557721
- Καβγάς Δρυμιώτη - Ζαχαριάδη on air για την Χίο: «Είστε ανθέλληνας, πιστεύετε τους λαθρομετανάστες»
- Πρόστιμα στα ΜΜΜ: «Καμπάνα» 100 ευρώ πλέον για το κανονικό εισιτήριο - Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο
- Λάκης Ραπτάκης: Ο θρυλικός πρωτοπόρος της νυχτερινής διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά στο Μενίδι - Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ