Food & Drink|21.12.2018 18:46

Ζεστά ροφήματα με τα παιδιά σε παραμυθένια σκηνικά

Newsroom

Little Kook

Κάθε δωμάτιο εδώ είναι και ένα παραμύθι ενώ τα κορίτσια του σέρβις είναι ντυμένα πριγκίπισσες. Πάνω στον δίσκο τους βλέπουμε να παρελαύνουν λαχταριστά κομμάτια carrot cake, apple crumble ή cupcakes και σοκολατολιχουδιές όπως το Villa Hazelnut με πολλαπλές στρώσεις παντεσπάνι και πραλίνα φουντουκιού. Ένα από τα εορταστικά ροφήματα είναι και το τσάι της κυρίας Κλάους, της συζύγου του Άγιου Βασίλη. (Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, 2103214144)

Cap Cap

Σε αυτόν τον παραμυθότοπο με έμβλημα τον ποντικό με τον γαλάζιο φιόγκο βρίσκουμε κάθε λογής cupcakes – όπως το red velvet ή το cocoa. Από την ανοιχτή κουζίνα μπορεί κανείς να δει υπερδραστήρια ξωτικά να φτιάχνουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, από την κις λορέν μέχρι το ξελογιαστικό mud pie – υγρό κέικ σοκολάτας με ό,τι topping επιλέξετε. Ευφάνταστες τούρτες, όπως το Magical Unicorn με γέμιση σοκολάτα και φρούτα του δάσους, ή τούρτες-προορισμοί, όπως π.χ. το Λονδίνο, εντυπωσιάζουν. Και βέβαια δεν ξεχνάμε τα ροφήματα. Ανάμεσά τους το «τσάι που ήθελε να γίνει κέικ». (Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ. 2105904116 /  Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ. 2109645008)

Fairytale

Ο άσπρος λαγός από την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» μάς υποδέχεται στην πόρτα και μας παρασύρει σ’ έναν άλλον κόσμο όπως και την ηρωίδα. Γωνιές εμπνευσμένες από παραμύθια και αγαπημένους παιδικούς ήρωες μας κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μάς περιμένουν. Ο κατάλογος προτείνει πάμπολλα ροφήματα και λιχουδιές, όπως το κλασικό Death by chocolate, το διάσημο υπερμεγέθες milkshake που γαρνίρεται με μαλλί της γριάς, marshmallows και ό,τι άλλο φανταστείτε, ενώ αυτή την εποχή βρίσκουμε τσουρέκι γεμιστό και χριστουγεννιάτικη σανγκρία. ( Ν. Τρύπια 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια, 2102582341)

Κείμενο: Μελίνα Σιδηροπούλου

Πηγή: Eatme Δεκεμβρίου. Το Eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

ροφήματαΧριστούγενναπαιδιά