Ένα gin και τρία μπαρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
NewsroomΗ τρομακτική έκρηξη στις 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού υπήρξε ισοπεδωτική για το Λίβανο, που ήταν ήδη βυθισμένος σε βαριά οικονομική και κοινωνική κρίση. Τρεις εβδομάδες και κάτι μετά, η ανάγκη για επισιτιστική βοήθεια, φάρμακα και ιατροφαρμακευτικά υλικά παραμένει μεγάλη στη χώρα. Το ελληνικό gin Μataroa και τρία μπαρ, το αθηναϊκό Baba Au Rum, το Casablanca στη Θεσσαλονίκη και το Lost+Found στη Λευκωσία, θέλοντας να συμβάλουν στο έργο του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου, διοργανώνουν δύο ειδικές βραδιές.
Μέρος των εσόδων των ποτών και των κοκτέιλ με βάση το εν λόγω gin που θα καταναλωθούν στα τρία μπαρ την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν για τη στήριξη του ανθρωπιστικού οργανισμού και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες. Αν λοιπόν εκείνες τις μέρες έχετε σκοπό να βγείτε, μπορείτε να πιείτε ένα Negroni ή ένα Gin & Tonic με καλό σκοπό.
Baba Au Rum Κλειτίου 6, Αθήνα, τηλ. 2117109140 / Casablanca Λ. Βασιλίσσης Όλγας 18, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2311243609 / Lost+Found Λόρδου Μπάιρον 38, Λευκωσία, Κύπρος
- Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο: «Καινούργιο σκάφος, ίσως η μητέρα μου να μην ήξερε να το χειρίζεται»
- Αυξήθηκαν στην Αυστραλία οι κάτω των 16 ετών που χρησιμοποιούν τα social media μετά την απαγόρευση
- Ντόλι Πάρτον: Η μάχη με τον καρκίνο, η τελευταία επιθυμία της για την κηδεία και το «αντίο» του Ντόναλτ Τραμπ
- Το δείπνο του θανάτου: 44χρονος σε αμόκ σκότωσε γονείς, γιαγιά, αδελφή και τέσσερα ανίψια και πυρπόλησε το σπίτι