Food & Drink|26.11.2020 09:41

Delivery και lockdown: Τα αγαπημένα σου burgers έρχονται στην πόρτα σου από τα Goody's Burger House

Newsroom

Καραντίνα και lockdown έχουν γίνει λέξεις που αποτελούν πλέον μια νέα καθημερινότητα και μας έχουν κάνει να αλλάξουμε τις συνήθειες μας. Κάποιες συνήθειες όμως δεν αλλάζουν ποτέ, απλά προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Όπως ένας περίπατος στον ήλιο με καφέ στο χέρι, μια καλή ταινία -όχι στο σινεμά αυτή τη φορά, αλλά στον άνετο καναπέ μας- ή μια βραδιά στο σπίτι με νόστιμα burgers!

Τι κι αν δεν μπορείς ακόμη να βγεις με την παρέα σου στο κοντινό σου Goody’s Burger House και να παραγγείλεις το αγαπημένο σου club sandwich; Τα Goody’s Βurger House φροντίζουν να έχεις όλα εκείνα τα λαχταριστά burgers στο σπίτι ή στο γραφείο, παραμένοντας ασφαλής και υγιής, χωρίς να πρέπει να θυσιάσεις αυτές τις μικρές απολαύσεις!

Το brand, που μας σύστησε τον όρο «burger», προσφέρει από το 1975 μια μοναδική συνολική εμπειρία διασκέδασης αποτελώντας σήμερα μία από τις πλέον αγαπημένες μάρκες εστίασης στην Ελλάδα. Διαθέτοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών, τα Goody’s Burger House στέκονται δίπλα σε όλους τους καταναλωτές και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, προσφέροντάς τους τις αγαπημένες Goody’s γεύσεις, όπου κι αν βρίσκονται, και μέσω της υπηρεσίας delivery. Η εταιρεία, που είναι από τις πρωτοπόρες στο delivery, παραδίδει με υπευθυνότητα και απόλυτη ασφάλεια, περισσότερες από 200.000 παραγγελίες σε μηνιαία βάση σε όλη την Ελλάδα. Έτσι μπορείς να παραγγέλνεις οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σου burgers, σαλάτες, club sandwich, nοn-meat burgers, pasta, extreme clubs, chicken wraps, appetizers, sides, και πολλά άλλα. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Με τρεις απλούς και εύκολους τρόπους: είτε τηλεφωνικά στο 18365 είτε online στο goodysdelivery.gr ή μέσω της εύχρηστης εφαρμογής goodysapp.

Ακόμη κι αν αναζητάς μεγαλύτερη προστασία, στις παραγγελίες delivery, έχεις τη δυνατότητα για ανέπαφη συναλλαγή (contactless delivery), δηλαδή μπορείς να πληρώσεις με κάρτα και η παραγγελία σου να έρθει στην εξώπορτα και να την παραλάβεις εφόσον ο υπάλληλος έχει απομακρυνθεί. Τα Goody’s Burger House έχουν λάβει σημαντικά μέτρα ασφαλείας για τους υπαλλήλους delivery-διανομείς, όπως, η απαραίτητη χρήση μάσκας και γαντιών και η αναγκαία τήρηση ασφαλούς απόστασης μεταξύ πελάτη και υπαλλήλου delivery. Για τις ανάγκες διανομής και τη μεταφορά των προϊόντων χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένοι θερμόσακοι (thermobox), που στόχο έχουν τα προϊόντα να φτάνουν στον τελικό προορισμό τους πάντα στη σωστή θερμοκρασία.

Σε όλα τα αγαπημένα σου γεύματα των Goody’s Burger House, διασφαλίζεται η Ποιότητα και η Ασφάλεια των προϊόντων με την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 & ISO 22000 από τον διαπιστευμένο φορέα πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (NORD). Οι έλεγχοι στα καταστήματα Goody’s Burger House είναι καθημερινοί σε όλα τα στάδια παραγωγής από την παραλαβή των Α’ Υλών έως τη διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή, στην ατομική υγιεινή, στην αποτελεσματική καθαριότητα και απολύμανση από το εκπαιδευμένο προσωπικό. Αν παρόλα αυτά έχεις ακόμη απορίες, υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας (είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου είτε μέσω των social media) ώστε να ενημερώνεσαι για όλα τα θέματα διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, που εφαρμόζονται στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας.

Και μην ξεχνάς! Αν παραγγείλεις μέσω της υπηρεσίας delivery, μπορείς να επωφεληθείς από το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης All Star Club. Κάνοντας εγγραφή στο goodysallstarclub.gr (ή στέλνοντας sms στο 54011), μαζεύεις αστέρια με κάθε σου αγορά. Με κάθε 100 αστέρια κερδίζεις μια δωροεπιταγή αξίας 5€, την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενη παραγγελία.

Tα Goody’s Burger House υπόσχονται ότι «όσο μακριά κι αν είμαστε, πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να είμαστε κοντά σας». Και το κάνουν πράξη. Σε μια χρονική περίοδο που το συνετό είναι να μένει κανείς, όσο παραπάνω γίνεται, στο σπίτι, κάνε την παραγγελία σου και βάλε την αγαπημένη σου σειρά ή εκείνη την ταινία που όλο λες να δεις κι όλο το αναβάλλεις, να παίζει. Λοιπόν, τι θα παραγγείλεις απόψε;

*Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.goodysburgerhouse.com ή ακολουθήστε τα Goody’s Burger House στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House.

ΚορονοϊόςdeliveryGoody's Burger Houselockdown