Food & Drink|17.12.2020 22:48

Ένα γιορτινό e-book μαγειρικής, μια κίνηση αγάπης για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Άντζελα Σταματιάδου

Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα στολίδια και τα δώρα. Είναι η αγάπη που δίνουμε στα παιδιά, η φροντίδα για τους μεγάλους, το νοιάξιμο για τους ηλικιωμένους, η προσφορά στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες. Ακριβώς για αυτό, σε σε μια εποχή που μας λείπει το «μαζί», όπως το είχαμε συνηθίσει τουλάχιστον, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η Ιωάννα Λαουμτζή θέλησαν να βρουν μια διαφορετική έκφρασή του. Έτσι έγραψαν από κοινού το IL Excusive Cookbook, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μαγειρικής με πέντε εύκολες και γρήγορες συνταγές με γιορτινό πνεύμα, τα συνολικά έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου».

«Στις γιορτές ονειρευόμαστε και ελπίζουμε σε ένα αύριο καλύτερο απ’ το σήμερα. Πόσο μάλλον όταν αυτό το σήμερα είναι τόσο στιγματισμένο από έναν χρόνο-φάντασμα, ένα έτος που, αστειευόμενοι, πολλοί έχουμε ζητήσει να μην προσμετρηθεί στο ημερολόγιο μας αλλά να χαθεί στη μαύρη τρύπα του σύμπαντος», λέει ο δημιουργικός σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, που με την επανεκκίνηση της εστίασης θα το βρίσκουμε πλέον στον Κεραμεικό. Και μαζί με την έμπειρη personal trainer του IL Exclussive Fitness στην Ηλιούπολη, προτρέπει όσους αγαπούν τη μαγειρική να αγοράσουν το βιβλίο και να φτιάξουν μια χριστουγεννιάτικη coleslaw ή ένα σουφλέ τσουρεκιού με γκανάς από κάστανα για τους ανθρώπους που αγαπούν, βοηθώντας παράλληλα και κάποιους άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το e-book, που κοστίζει € 10, μπορεί να φτάσει στα χέρια σας ή, πιο σωστά, στην οθόνη σας με ένα κλικ εδώ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα με το email σας και θέμα «για το βιβλίο μαγειρικής Αλεξ Τσιοτίνης / Ιωάννα Λαουμτζή» και θα λάβετε άμεσα απάντηση με όλες τις λεπτομέρειες.

Χριστούγεννακιβωτός του κόσμουβιβλίο μαγειρικήςe-bookσυνταγές