Food & Drink|26.03.2021 10:27

Το Ακροβόλι στη Βούλα επιστρέφει με take away και delivery

Newsroom

Όσοι αγαπούν το ψάρι και τα θαλασσινά το ξέρουν το Ακροβόλι. Λίγα βήματα μακριά από την κεντρική πλατεία της Βούλας, το προσεγμένο εστιατόριο εναλλάσσει στο μενού του ενδιαφέρουσες κλασικές και πιο μοντέρνες προτάσεις. Οι οποίες εδώ και μερικές μέρες, μια που που δεν μπορεί κάποιος αυτή την περίοδο να τις χαρεί στη σάλα ή στη βεράντα του, παίζουν... εκτός έδρας, με delivery και take away. Η ομάδα της κουζίνας έκανε τις απαραίτητες δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη μεταφορά του φαγητού δεν θα χάνεται τίποτα από τη γεύση του και ξεκίνησε παραδόσεις στις γύρω περιοχές.

Ο Ξενοφώντας Κατσιμαγκλής και ο Μίλτος Γιάννου μαζί με τον Παναγιώτη Λιατόπουλο συνθέτουν τα πιάτα τους με φρέσκιες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι. Κι ανοίγουν μια μεγάλη βεντάλια γεύσεων: σεβίτσε, καρπάτσιο και σούσι (maki, sashimi και nigiri), μοσχομυριστά μαγειρευτά με ότι καλό βγάζει η θάλασσα, ριζότο, ζυμαρικά....

Για να πάρετε μια γεύση για το τι μπορείτε να παραγγείλετε μέσω των εφορμογών wolt και e-food ή να περάσετε από το εστιατόριο και να τα πάρετε σε πακέτο, να σας πούμε για τη λακέρδα τους, παστωμένη σε ανθό αλατιού, με κουνουπίδι τουρσί, τα γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχρωμες πιπεριές, το σεβίτσε καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, το ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου. Πέραν αυτών υπάρχει πάντα η κλασική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar Ποσειδώνος 14, Βούλα, τηλ. 210 8990152

θαλασσινάdeliveryεστιατόριοψάριαtake away