Food & Drink|17.04.2021 07:30

Βrunch... διαρκείας, από το Gigifioggos στην πόρτα σας

Newsroom

Στο τερέν του delivery και του take away μπήκε εδώ και λίγες μέρες και ο Gigifioggos στο Περιστέρι. Η ομάδα του ατμοσφαιρικού οινόφιλου μπιστρό της οδού Κώστα Βάρναλη αγαπούσε πάντοτε το brunch. Σχεδίασε λοιπόν ένα μενού πλούσιο σε ιδέες για πρωινό μεσημεριανό  και άναψε τη μηχανή του καφέ. Πλέον, από τις εννιά το πρωί και μέχρι τις πέντε το απόγευμα, μπορεί κανείς να περάσει από το κατάστημα και να πάρει πακέτο ή να παραγγείλει τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά πολλές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Ο κατάλογος μετράει αρκετές μπαγκέτες και τορτίγιες γεμιστές με κάθε λογής υλικά, αλλά βιολογικά αυγά σε πολλές διαφορετικές παρασκευές (ποσέ, καγιανά, σκραμπλ, oμελέτες), energy bowls με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με φρούτα, σπόρους, δημητριακά – π.χ. με φράουλες, ανανά, goji berries, νιφάδες καρύδας, κολοκυθόσπορο και chia ή με φιστικοβούτυρο, σπιτική γκρανόλα, μπανάνα και bitter σοκολάτα. Η γλυκιά του πλευρά έχει πολλών λογιών κρουασάν, pancakes και cupcakes.

Διαλέγετε και παίρνετε, ανάλογα με τα γούστα και τις διατροφικές σας συνήθειες. Όσοι θέλουν κάτι vegan ή νηστεύουν μπορούν να επιλέξουν μια τορτίγια με χούμους, αγγούρι, τριμμένο καρότο, κίτρινη πιπεριά, ντοματίνια, αβοκάντο και πικάντικη σάλτσα (sriracha). Όσοι θέλουν κάτι θρεπτικό, χορταστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ, να δοκιμάσουν το fitness club sandwich με μαύρη focaccia φυτικού άνθρακα, ντοματίνια και πράσινη ελιά, φιλέτο κοτόπουλο, λόλα, ντομάτα, κίτρινο τυρί light και μαγιονέζα light. Κι οι γλυκατζήδες να χαρούν τα πληθωρικά pancakes banoffee με καραμέλα γάλακτος, μπανάνα, σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα συνδυάσετε με καφέ ή τσάι, μια κρύα ή ζεστή σοκολάτα, ένα smoothie ή ένα φρεσκοστυμένο χυμό.

Gigifioggos Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι, τηλ. 2105745985. Ωράριο λειτουργίας: 9:00-17:00. Take away από το κατάστημα και delivery μέσω wolt και e-food.

Περιστέριbrunchdeliveryφαγητόtake away