Food & Drink|29.04.2021 09:53

Το Mr. Fox έκλεισε τέσσερα κοκτέιλ σε μεταλλικό κουτάκι

Άντζελα Σταματιάδου

Μια που μετράμε αντίστροφα για το άνοιγμα της εστίασης, στο Mr. Fox ο Πάνος Κανατσούλης με την ομάδα του έχουν ήδη συνθέσει μια λίστα με δεκατέσσερα καινούργια κοκτέιλ που βλέπουν με διαφορετική ματιά τα κλασικά. Αλλά κι αν τις επόμενες μέρες, μέχρι τις 3 Μαΐου που θα κάνουν πρεμιέρα στα εξωτερικά τραπέζια, έχετε όρεξη για ένα πιο περίτεχνο ποτό, και μένετε στα (νότια) μέρη του, μπορείτε να περάσετε από την οδό Λαοδίκης και πάρετε ένα. Ή περισσότερα. Στο γνωστό γλυφαδιώτικο μπαρ έχουν κλείσει τέσσερα κοκτέιλ σε ψηλόλιγνα μεταλλικά κουτάκια των 250 ml. Τα οποία με το που θα ξανανοίξει τις πόρτες του και θα επιστρέψει και το delivery φαγητού και ποτού, θα μπορείτε και να τα παραγγείλετε μέσω του efood και της Wolt.

Την Mεγάλη Πέμπτη, την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο το μπαρ θα είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι τις 9 μ.μ. οπότε μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι με ένα The Crazy Donkey, με βότκα, passion fruit και τζίντζερ. Είναι δροσιστικό και αρωματικό. Να διαλέξετε το επίσης πολύ δροσερό The Morning Kiss, με βάση το τζιν, αγγούρι, που σε πιάνει αμέσως... από τη μύτη, νότες μαστίχας και εσπεριδοειδών. Άλλου στιλ επιλογή, το The Great Paloma, με λευκή τεκίλα, πιπέρι penja και γκρέιπφρουτ σε ζύμωση, αρκετά διαφορετικό από την κλασική Paloma, καθώς έχει καπνιστό χαρακτήρα, έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλές. Την τετράδα κλείνει το Cherry Cherry Lady, μια παραλλαγή στο Cuba Libre, ρούμι-κόλα, δηλαδή, όπως έχουμε συνηθίσει να το λέμε, ενισχυμένο όμως με ένα blend από τσάγια με γεύση κερασιού, το οποίο έχει πιο γλυκές, φρουτώδεις νότες.

Κάθε κουτάκι κοστίζει € 8, πλην της Great Paloma, που κοστίζει € 10, και περιέχει ενάμιση κοκτέιλ. Με δύο κουτιά δηλαδή έχετε τρία ποτά. Σερβίρονται με πάγο.

Mr. Fox – The Bar Λαοδίκης 38, Γλυφάδα, τηλ. 2108981654

μπαρκοκτέιλΓλυφάδα