Food & Drink|02.06.2021 10:15

La Meat Maison: Διπλό ραντεβού υψηλής χασαπικής

Άντζελα Σταματιάδου

Το κρέας υψηλών προδιαγραφών πρωταγωνιστεί στο La Meat Maison στη Νέα Σμύρνη. Με πληθώρα επιλογών σε premium κρέατα που κόβονται επιτόπου, αλλά και εξαιρετικά προσυσκευασμένα που φτάνουν μέχρι το κατάστημα στη συμβολή Αρτάκης και Αγίας Σοφίας από τις ολοκαίνουργιες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κορωπί, υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στους φανατικούς κρεοφάγους.

Ανάμεσα στις προτάσεις του νέου αυτού εξειδικευμένου κρεοπωλείου συναντά κανείς wagyu διαφορετικών τύπων, όπως Matsusaka, Kobe, Gunma, Ozaki ‒ το τελευταίο είναι το μόνο που παίρνει το όνομα του παραγωγού του, ενώ τα υπόλοιπα «βαφτίζονται» από την περιοχή προέλευσής τους‒, αλλά και κρέατα της περίφημης αυστραλέζικης Rangers Valley ή των διάσημων για το Black Angus τους αμερικάνικων Creekstone Farms στο Κάνσας. Είναι λίγα μόνο από τα τρανταχτά brand names της ευρύτατης γκάμας της εταιρίας, που πέρα από τη Νέα Σμύρνη διαθέτει ένα ακόμη κατάστημα στη Μύκονο.

Το προσωπικό του La Meat Maison αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους ενδιαφερόμενους ούτως ώστε να επιλέξουν τα κομμάτια που τους ταιριάζουν και να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Εκτός από την σοβαρή κρεατική «κολεξιόν», πάντως, αξίζει να διερευνήσει κανείς και το delicatessen, όπου τον περιμένουν γαλακτοκομικά προϊόντα, ψωμί, εκλεκτά μπαχαρικά και πολλές ακόμη επιλογές που αναβαθμίζουν το καθημερινό τραπέζι.

La Meat Maison Αρτάκης 88 & Αγίας Σοφίας 55, Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109320173 / Περιφέρεια Βρύση, Μύκονος, τηλ. 2289023022

κρέαςκρεοπωλείοDelicatessen