Food & Drink|15.06.2021 11:21

Το προαύλιο του Golden Hall ξαναγέμισε καντίνες

Newsroom

Το Taste Garden αυτό το καλοκαίρι επέστρεψε ανανεωμένο, κάνοντας τον εξωτερικό χώρο του Golden Hall να μοιάζει με φεστιβάλ street food. Τα καφέ και τα εστιατόρια που μοιράζονται στους ορόφους του εμπορικού κέντρου της λεωφόρου Κηφισίας έστησαν και πάλι πολύχρωμες καντίνες στο προαύλιο προτρέποντας οικογένειες και παρέες να κάνουν μια στάση μετά τα ψώνια ή το χάζι στις βιτρίνες των καταστημάτων και να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικίλες αλμυρές και γλυκές προτάσεις σε προσιτές τιμές.

Το Cultivos Coffee και το Flocafe Espresso Room, η Βrasserie Pastis, το Τυροκομείο Κωσταρέλου, τα Everest Exclusive, το Wagamama, τα TGI Fridays και La Pasteria που θα προστεθεί σύντομα στην παρέα συνθέτουν μια αρκετά μεγάλη γευστική γκάμα για όλα τα γούστα. Μπροστά σε κάθε καντίνα υπάρχει ένας μαυροπίνακας με όλα όσα προτείνει το κατάστημα σε φαγητό ή ποτό. Μπορεί λοιπόν κανείς να καθίσει σε ένα από τα μεταλλικά τραπέζια του «νόστιμου κήπου» από το απόγευμα και μετά για έναν κρύο καφέ, μια σοκολάτα, μια λεμονάδα, μια παγωμένη μπίρα ή ένα κοκτέιλ, αλλά και ένα ζεστό σάντουιτς, ένα μπέργκερ, μια μακαρονάδα, μερικά bao buns ή spring rolls και πολλά ακόμη.

Golden Hall Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210 6803440. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-22:30 και Σάββατο 16:00-22:30.

φαγητόGolden Hallκαντίναεμπορικό κέντρο