Food & Drink|29.06.2021 08:11

Χοτ ντογκ και φυσαλίδες στον κήπο του Domotel Kastri

Newsroom

Την δική του πολυσυλλεκτική πρόταση κατεβάζει αυτό το καλοκαίρι το ξενοδοχείο Domotel Kastri. Στο Kastri Gardens, το οποίο εκτείνεται σε μια καταπράσινη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων, σας περιμένουν διαφορετικές ιδέες για φαγητό και δροσιά. Στα τραπέζια και στους ξύλινους πάγκους του, που κάνουν ακόμη πιο έντονη την αίσθηση εξοχής, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιάτα του κυρίως μενού, το οποίο περιλαμβάνει προτάσεις για όλες τις ώρες, από καφέ και χυμούς μέχρι σαλάτες, ανάλαφρα πιάτα και κρεατικά στο γκριλ,  μπορείτε όμως και να καθίσετε για χοτ ντογκ, ποτό κι αύρα χαλαρού... garden party.

Το Hot Dogs & Bubbles, το νέο pop-up πρότζεκτ του ξενοδοχείου, στήνει την «καντίνα» του κάτω από τα πανύψηλα πεύκα. Κλείνει βουβαλίσια λουκάνικα σε ψωμάκια καλαμποκιού και τα συνοδεύει είτε με ξινολάχανο και πίκλα αγγουριού, είτε με καραμελωμένο κρεμμύδι και πικάντικη σάλτσα sriracha. Για όσους θέλουν το χοτ ντογκ τους vegan, προτείνει καπνιστό λουκάνικο από τόφου σε χαρουπόψωμο, με κόκκινο λάχανο και γλάσο τεριγιάκι.

Το νέο pop-up σενάριο συνδυάζει το αγαπημένο street food με κοκτέιλ ή κρασί

Αφρώδη κρασιά με το ποτήρι και δροσιστικά κοκτέιλ – ανάμεσά τους κι ένα Bubble Negroni με τζιν, Amaro, Amalia Brut και βερμούτ Πικρόν– συμπληρώνουν την εικόνα. Aν όμως θέλετε να συνδυάσετε το χοτ ντογκ σας με μια μπίρα ή κάποιο αναψυκτικό, δεν θα σας πουν όχι.

Κastri Gardens Ξενοδοχείο Domotel Kastri, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία, τηλ. 2103507100. 

κοκτέιλαφρώδη κρασιάχοτ ντογκξενοδοχείοφαγητό