Food & Drink|29.01.2019 20:35

Το Dine Athens επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Newsroom

Eίναι η τέταρτη χρονιά που η Dine Athens Restaurant Week, με την υπογραφή της Alpha Bank, στήνει στην Αθήνα μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή.  Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό μάλλον θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν ανάμεσα στα 120 εστιατόρια με διαφορετικά γευστικά προφίλ που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, προσφέροντας ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60  – αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank, μάλιστα, θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση.

Στο πλαίσιο του Dine Athens, που μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, διοργανώνονται επίσης πολύ ενδιαφέροντα γαστρονομικά events στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν με ηλεκτρονική κράτηση και αγορά εισιτηρίου.  

Che/Dine Athens

Ο τριάστερος Αυστριακός chef Jacob Jan Boerma θα αφήσει για λίγο το εστιατόριό του De Leest στο Vaassen της Ολλανδίας και για να αναλάβει για δύο βραδιές (3-4/2) την κουζίνα της Σπονδής, ο Λευτέρης Λαζάρου (Βαρούλκο) στις 7/2, ο Άρης Βεζενές (Vezene) στις 31/1 και ο Θοδωρής Παπανικολάου (Parla) στις 10/2 θα παρουσιάσουν μενού-έκπληξη με τα αγαπημένα τους πιάτα, ενώ το Scala Vinoteca θα σας δελεάσει με μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά παντρέματος φαγητού και κρασιού, με οικοδεσπότη τον Άγγελο Ιατρίδη, οινοδημιουργό και ιδιοκτήτη του Κτήματος Άλφα (1/2).

Σημειώστε, επιπλέον, ένα wine masterclass στο Wine Cellar του Yolenis Greek Gastronomy Center, στις 8/2, και μια σειρά μαθήματων μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής για μικρούς και μεγάλους από τη Ντίνα Νικολάου (2/2), τον Στέλιο Παρλιάρο (2/2) και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου (9/2). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια και τη διαδικασία κρατήσεων, στην ιστοσελίδα www.dineathens.gr

eventsφαγητόεστιατόρια