Food & Drink|31.01.2019 17:05

Eatme, People & TV Εθνος στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (3/2) (vid)

Newsroom

Το ΕΘΝΟΣ για μία ακόμα Κυριακή έρχεται με πλούσια ύλη κι εξαιρετικές προσφορές για τους αναγνώστες του.

Αυτή την Κυριακή (3/2) το ΕτΚ σάς προσφέρει το Eatme Φεβρουαρίου, ένα περιοδικό γαστρονομικής πανδαισίας και μαζί το People, με αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Επίσης, και στις δύο εκδόσεις, το TV Έθνος.

Εatme: Όταν το φαγητό γίνεται εμπειρία

Eνα νέο περιοδικό που δεν εστιάζει μόνο στη μαγειρική, στα προϊόντα και στις συνταγές, που αντιμετωπίζει το φαγητό ως ένα συναρπαστικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ως πεδίο δημιουργίας και πειραματισμού. Ενα περιοδικό σύγχρονου γαστρονομικού πολιτισμού, για ανθρώπους που αγαπούν το φαγητό μέσα και έξω από το σπίτι.

Τα θέματα του Εatme Φεβρουαρίου:

Μακεδονική κουζίνα, ένα πολύχρωμο μωσαϊκόΟι μαγειρικές ιδιαιτερότητες μιας πολυδιάστατης γαστρονομικής κληρονομιάς

Το λάχανο τουρσί που έγινε ριζότο: Σύγχρονες συνταγές στα χνάρια της παράδοσης από τον σεφ Δημήτρη Παμπόρη

Η Θεσσαλονίκη... στο χέρι: Κουλούρια, μπουγάτσες, δικάβαλα σουβλάκια και άλλες ιστορίες

Με το πνεύμα του τόπου: 6 εμβληματικά εστιατόρια της Μακεδονίας μάς δίνουν από μία παραδοσιακή συνταγή της περιοχής τους

Κρόκος: Ο κόκκινος χρυσός της Κοζάνης

Ντόπια μαγειρέματα:  Πού θα φάτε μπαμπαλάσκες, γκαβόψαρα και βουβαλίσια σουτζουκάκια,  τζιγεροσαρμάδες και φασουλονταβά 

Κnow how: Πώς να ανοίξετε μακεδονική σφολιάτα –ή αλλιώς φύλλο του Ήλιου– σε 6 απλά βήματα

Τυριά: Φέτα, μπάτζος ή γαΐς;

Γλυκά: Ακανέδες, ροδίνια, τρίγωνα Πανοράματος και ρεβανί

Κρασί: Τα πιο... μακεδονικά της Μακεδονίας κρασιά

Ποτό: Ποιος bartender έκανε τη Θεσσαλονίκη... cocktail;

Στο PEOPLE της Κυριακής

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Περιστοιχίζομαι από άντρες». Η αγαπημένη ηθοποιός μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και κάνει τον απολογισμό της στο People, λίγες ημέρες αφότου έκλεισε τα 40.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ερωτευμένος με συμπρωταγωνίστριά μου, αλλά δεν της το είπα ποτέ». Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει για το πώς ο έρωτας τον οδήγησε στην υποκριτική, τις δουλειές που έχει αλλάξει, τον τρόπο που εμπνεύστηκε το πρώτο του βιβλίο.

Γιώργος Νανούρης: «Θα θελα να πάθω κρίση αυτοπεποίθησης». Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλάει για τα 19 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο θέατρο. τις νύχτες που πετάγεται στον ύπνο του αγχωμένος, τη λατρεία του για τα φυτά του και τα αντικείμενα-θησαυρούς που βρίσκει στο δρόμο.

Αμαλία Κάτζου: «Το πρωινό μου πάει πιο πολύ από το δελτίο». Η παρουσιάστρια του Ώρα Ελλάδος 5:30 μιλάει για το τηλεοπτικό της στοίχημα στο Open, το πολύ πρωινό ξύπνημα και αποκαλύπτει πως αντέχει η επιτυχημένη σχέση της με τον σύζυγό της που ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 17.

Instagram: Tips &Tricks: 5 Instagram influencers μοιράζονται τα μυστικά για περισσότερους followers.

Αντώνης Ρέμος: Όλο το ρεπορτάζ για τις συζητήσεις του τραγουδιστή με το Open Tv. Τι του έχουν προτείνει και πόσο κοντά ή μακριά από τη συμφωνία βρίσκονται οι δύο πλευρές.

Michael Jackson: Το νέο ντοκιμαντέρ όπου δύο άντρες αφηγούνται περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο περίφημο ράντσο Neverland έχει διχάσει το κοινό. Ποια είναι η ιστορία τους.

PeopleTV ΈθνοςΕΘΝΟΣ της Κυριακής