Food & Drink|04.02.2019 13:09

H Δέσποινα Βανδή στρώνει (ελληνικό) τηλεοπτικό τραπέζι!

Newsroom

Την απολαμβάνετε πάνω από δύο δεκαετίες στις πίστες να τραγουδάει τις μεγάλες λαϊκές της επιτυχίες – αυτή την περίοδο οι Αθηναίοι τη βλέπουν στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα. Την έχετε παρακολουθήσει σε τηλεοπτικά talent shows και ανυπομονείτε να τη δείτε ως παρουσιάστρια στο «X-Factor» στο Open Beyond. Το γνωρίζετε όμως ότι η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική;

Θα το μάθετε στην καινούργια εκπομπή του Open Beyond «My Greece», ένα ταξιδιωτικό, γαστρονομικό και πολιτιστικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, με την ίδια στο τιμόνι και συνταξιδιώτη τον γνωστό chef Βαγγέλη Δρίσκα. Όπως μαθαίνουμε, η Δέσποινα ταξιδεύει με την εκπομπή από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, αναζητώντας τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό αποτύπωμα κάθε περιοχής· συναντά ντόπιους, συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητά τους, συλλέγει μαζί τους τις πρώτες ύλες για να τους ακολουθήσει στην κουζίνα τους και να μαγειρέψουν συνταγές με τη σφραγίδα και τη γεύση κάθε προορισμού.

O Βαγγέλης Δρίσκας θα μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας σε όλη τη χώρα. Με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη, η κάμερα καταγράφει αυτό το οδοιπορικό με γρήγορο ρυθμό, με όλα τα αναπάντεχα και ευχάριστα περιστατικά που προκύπτουν. Υπομονή μέχρι την πρεμιέρα στα μέσα του μήνα, για τη Δέσποινα σε ρόλο που δεν την έχετε ξαναδεί. 

Κείμενο: Νίκος Βουλαλάς

Πηγή: Eatme Φεβρουαρίου. Το Eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

φαγητόΤΗΛΕΟΡΑΣΗ