Food & Drink|10.04.2022 08:19

Έτσι κι αλλιώς, γιουβέτσι - Με χταπόδι, με λαχανικά ή κλασικό με μοσχαράκι

Newsroom

Το κυριακάτικο τραπέζι ποντάρει πολλά στο κριθαράκι και τη μανέστρα. Όχι άδικα. Το γευστικό κέρδος είναι εξασφαλισμένο, όποια συνταγή κι αν επιλέξετε: νηστίσιμη, vegetarian ή κλασική της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.

Συνταγή για γιουβέτσι με χταπόδι

Σαρακοστιανό comfort food σε συνταγή από φημισμένο εστιατόριο με θαλασσινά, αυτό το μυρωδάτο γιουβέτσι με χταπόδι, λαχανικά και γλυκά μπαχαρικά που πρωταγωνιστεί στην κεντρική φωτογραφία, θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Κατάλληλο για όσους και όσες νηστεύουν. Βρείτε τη συνταγή του πατώντας εδώ.

Συνταγή για γιουβέτσι με μελιτζάνες και φέτα

Ένα πιάτο από την ελληνική κουζίνα με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα: γιουβέτσι χορτοφαγικό με μελιτζάνες και φέτα. Ωραία ιδέα που θα λατρέψουν όσοι και όσες ακολουθούν vegetarian διατροφή. Τα υλικά μαγειρεύονται αρχικά ξεχωριστά και ενώνονται προς το τέλος της διαδικασίας. Δείτε το βίντεο με την παρασκευή του εδώ.

Συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι

Από τα κλασικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, το γιουβέτσι με μοσχάρι (αλλά και αρνί ή κοτόπουλο) πρωταγωνιστούσε και συνεχίζει να το κάνει στο τραπέζι της Κυριακής. Αν θέλετε το σημερινό γιουβέτσι να θυμίζει κάτι από το γιουβέτσι της γιαγιάς που σιγοψηνόταν στο πήλινο, φτιάξτε το σε γάστρα. Βρείτε τη συνταγή εδώ.


συνταγέςλαχανικάχταπόδικρέαςκριθαράκι