Food & Drink|20.05.2022 21:37

Tο 1ο Athens Cocktail Festival είναι εδώ

Newsroom

«Μία παγκόσμια μητρόπολη σαν την Αθήνα ήταν απαραίτητο να αποκτήσει το δικό της φεστιβάλ κοκτέιλ που θα καθιερωθεί ως η έναρξη της καλοκαιρινής/τουριστικής σεζόν στην πόλη, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων του κόσμου» αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Με υποστηρικτή τον Δήμο Αθηναίων  και το This is Athens Festival και χορηγό το Schweppes, η πόλη για 10 ημέρες θα κινείται στον ρυθμό του πρώτου Athens Cocktail Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον Φάρo του ΚΠΙΣΝ στις 20 & 21 Μαΐου 2022

Πολλά από τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά brands της παγκόσμιας σκηνής περιμένουν τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες στον εντυπωσιακό χώρο του Φάρου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εσωτερικά και εξωτερικά, με την πανοραμική θέα. Σε 17 bar θα σερβίρονται 34 διαφορετικά cocktail σε μια ατμόσφαιρα γιορτής, με μουσικές του Best Radio 92.6.

Αλλά η γιορτή δεν τελειώνει εδώ…

Athens Cocktail Week  22-28 Μαΐου 2022

Closing Night, 28 Μαΐου 2022. Με την λήξη του Athens Cocktail Festival η δράση μεταφέρετε στο κέντρο της Αθήνας με το Athens Cocktail Week, όπου με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και στα πλαίσια του This is Athens Festival και πυρήνα πάντα τα cocktail, 40 + κορυφαία bar της πόλης, από τις 22 έως και τις 28 Μαΐου 2022 θα έχουν ένα ειδικό μενού – μόνο για αυτή την εβδομάδα – που θα προτείνουν δύο signature κοκτέιλ τους στην τιμή των 8€. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, πολλά από τα bar οργανώνουν μοναδικά guest event με κάποια από τα κορυφαία Bar το εξωτερικό, σπουδαία DJ’set, live. Ανακαλύψτε τα μπαρ που συμμετέχουν στον χάρτη της πόλης στο www.athenscocktailfestival.com

CLOSING NIGHT EVENT του Athens Cocktail Week με τον Best 92,6 στις 28 Μαΐου 2022

17 Pop Up Bars, πάνω από 30 επιλογές κοκτέιλ,  σε μία φαντασμαγορική βραδιά στον πιο ανεξερεύνητο κήπο, στην καρδιά της Αθήνας! Σάββατο 28 Μαΐου στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, Θησείο.  Όλα αυτά παρέα με τις μουσικές από την  φανταστική ομάδα των παραγωγών του Best Radio 92.6!

κοκτέιλφεστιβάλ