Food & Drink|03.03.2019 17:08

Τρώγοντας και πίνοντας στη στοά του Βοccanegra

Newsroom

Δημιούργημα τεσσάρων φίλων, της Φωτεινής Παντζιά, ιδιοκτήτριας του By the Glass, του frontman των Stavento Μιχάλη Κουινέλη, του Βαγγέλη Μητρογιάννη και του σεφ Ηλία Κάφαλη, το Boccanegra δανείστηκε το όνομά του από τον κεντρικό ήρωα μιας βαθιά πολιτικής όπερας του Βέρντι – δεν πάει πολύς καιρός που ανέβηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Καφές και πρωινά, μεσογειακό, κατά βάση, comfort food, κρασιά από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα (επιλογές της Φωτεινής), cocktails και ατμοσφαιρικές μουσικές είναι τα βασικά συστατικά της ενδιαφέρουσας «πλοκής» του νέου ζεστού, καλόγουστου και φιλικού all day χώρου, στο μενού του οποίου σας περιμένουν από κρητικά πιτάκια ζυμωμένα με ρακή, γεμισμένα με κόκορα στιφάδο, μέχρι παπαρδέλες με ραγού μοσχαριού, chorizo και τσιπς σκόρδου ή ένα εντυπωσιακό Tomahawk. 

Βουκουρεστίου 4 (εντός στοάς), Αθήνα, τηλ. 2103210007

άφιξηφαγητόκρασί