Food & Drink|30.03.2023 15:18

Νηστεύουμε με ProLon® βελτιώνοντας τη σωματική & πνευματική μας υγεία.

Newsroom

Η νηστεία αποτελεί μια πνευματική και σωματική δοκιμασία. Αυτή η περίοδος μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για κάποιους ανθρώπους, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν επαρκείς πηγές πρωτεΐνης και άλλων απαραίτητων στοιχείων στις τροφές που καταναλώνουν. Ο οργανισμός τους καλείται να προσαρμοστεί σε ένα νέο τρόπο διατροφής και να αντιμετωπίσει την απουσία ορισμένων τροφών. Παρόλα αυτά, η νηστεία αποτελεί μια ευκαιρία για σωματική & πνευματική αναζωογόνηση.

Το πενθήμερο πρόγραμμα διαλλειματικής νηστείας PROLON®,  μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να νηστέψουν κατά τη διάρκεια του Πάσχα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν κυτταρικό καθαρισμό του οργανισμού, απώλεια λίπους (ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς)  προστατεύοντας παράλληλα την μυϊκή μάζα, ενίσχυση της πνευματικής διαύγειας και αύξηση της ενέργειας.

Το PROLON®,  είναι το πρώτο και μοναδικό κλινικά δοκιμασμένο πρόγραμμα διατροφής νηστείας, που συνιστούν οι γιατροί. Με πάνω από 20 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας και εμπνευσμένο από τη βραβευμένη με Νόμπελ επιστήμη της αυτοφαγίας, κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προώθηση της μακροζωίας και της υγείας και έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή περισσότερων από 300.000 ικανοποιημένων καταναλωτών.

Ζωντάνια & αναζωογόνηση εκ των έσω με το πενθήμερο πρόγραμμα διατροφής ProLon® 5Days.  

  • Ημέρα 1η : Μετάβαση σε κατάσταση νηστείας
  • Ημέρα 2η : Καύση λίπους & κετογένεση
  • Ημέρα 3η : Κατάσταση καθαρισμού αυτοφαγίας
  • Ημέρα 4η : Κυτταρική αναζωογόνηση.
  • Ημέρα 5η : Ανανέωση & Αλλαγή

Τι περιλαμβάνει το ProLon® 5-day;

Κάθε κιτ ProLon® 5-day περιέχει παρασκευάσματα διατροφής και προϊόντα, φτιαγμένα με περίπου 60 χαρτοφαγικά συστατικά και επιστημονικά σχεδιασμένα και κλινικά ελεγμένα για όσους θέλουν να υποβληθούν στη Δίαιτα που μιμείται την Νηστεία (FMDTM) και διαρκεί 5 ημέρες. Αυτά τα προϊόντα διανέμονται μέσα στο κιτ σε πέντε επιπλέον μικρά κουτιά. Κάθε κουτί είναι συγκεκριμένο για μία μόνο ημέρα του ProLon® 5-day προγράμματος. Όλα τα γεύματα ProLon® 5 day είναι πολύ νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία και περιλαμβάνουν σούπες λαχανικών, σνακ, συμπληρώματα διατροφής , αφεψήματα βοτάνων και L-Drinks.

Ποιο είναι το ‘’μυστικό’’ της Τεχνολογίας μίμησης της νηστείας;

Οι επιστήμονες κατάφεραν να φτιάξουν μια ειδική σύνθεση από μίκρο και μάκρο θρεπτικές ουσίες, σε ποσότητες ακριβείας και συνδυασμούς που θρέφουν μεν το σώμα αλλά ΔΕΝ αναγνωρίζονται σαν ‘’τροφή’’ από τους αισθητήρες του, οπότε τελικά μιμούνται την κατάσταση της πλήρους νηστείας! Και αυτό δίνει το έναυσμα για τη  διαδικασία κυτταρικής αναγέννησης. 

Το PROLON® 5-DAY είναι το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας L-Nutra Inc., το οποίο είναι το πρώτο και μοναδικό κλινικά δοκιμασμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο να επιτρέπει στο σώμα να εισέλθει σε κατάσταση νηστείας ενώ εξακολουθεί να καταναλώνει θρεπτικά τρόφιμα.

Η L-Nutra Inc.  είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας διατροφής που πρωτοπορεί στην ανακάλυψη, τον σχεδιασμό και την εμπορευματοποίηση νέων προγραμμάτων διατροφής που επηρεάζουν την κυτταρική αναζωογόνηση και υποστηρίζουν την υγιή γήρανση.  Προσφάτως ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας πρώτης μελέτης που αξιολογεί τον αντίκτυπο που έχει η  Δίαιτα Μίμησης της Νηστείας (ProLon®) στην ενυδάτωση, την υφή και την ψυχολογική ευεξία του δέρματος στις γυναίκες.

Η έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στο Journal of Clinical Medicine, είναι η πρώτη ελεγχόμενη δοκιμή που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα ενός πενθήμερου πρωτοκόλλου διατροφής που μιμείται τη δίαιτα νηστείας (FMD).

Η ομάδα που κατανάλωσε  PROLON® 5-DAY πέντε ημέρες το μήνα για τρεις συνεχόμενους μήνες είχε σημαντικές βελτιώσεις στην ενυδάτωση του δέρματος, καθώς και τη διατήρηση της υφής, της απαλότητας και της ομοιομορφίας του δέρματος, σε σύγκριση με τα άτομα που δεν είχαν ακολουθήσει το πενθήμερο διατροφικό πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες ανέφεραν επίσης σημαντικές βελτιώσεις στα συναισθήματα ευτυχίας, εμπιστοσύνης και ενδυνάμωσης που συμβάλλουν στον έλεγχο της υγείας τους, καθώς και αισιοδοξία για το μέλλον.