Τρώμε μια... Μαντάμ Σουσού;
NewsroomΤα γλυκά του Δημήτρη Οικονομίδη είχαν πάντα ένα ιδιαίτερο στιλ. Έκαναν την Kassiani, τον φούρνο-γαλλική patisserie της Πετρούπολης, προορισμό για τους σοβαρούς γλυκατζήδες· όταν έφτιαχνε δε κουλουράκια βουτύρου, όλη η περιοχή μοσχοβολούσε.
Μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ζαχαροπλαστείο. Ο χώρος βρέθηκε, πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Νέο Ψυχικό, και το Dimitris Economides άνοιξε τις πόρτες του, λιτό, κομψό, με μια μεγάλη βιτρίνα-ψυγείο στολισμένη με όλες τις γλυκές δημιουργίες που ο Δημήτρης φτιάχνει στο σύγχρονο εργαστήριό του.
Δοκίμασα τη λαχταριστή τάρτα κάστανου, την τάρτα σοκολάτας καθώς και τη Μαντάμ Σουσού (ένα μεγάλο σου γεμιστό με μια γοητευτική κρέμα σοκολάτας-μπισκότου) και το ολόφρεσκο βουτυράτο κρουασάν, και λέω να μην αργήσω καθόλου να επιστρέψω.
Λεωφ. Κηφισίας 340, Ν. Ψυχικό, τηλ. 2106755000
Κείμενο: Βασίλης Δημαράς
Πηγή: Eatme Μαρτίου. Το Eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Κομισιόν: Ανακοίνωσε τέλος 3 ευρώ στα δέματα από Τemu και Shein - Από πότε θα ισχύει
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ