Τρώμε μια... Μαντάμ Σουσού;
NewsroomΤα γλυκά του Δημήτρη Οικονομίδη είχαν πάντα ένα ιδιαίτερο στιλ. Έκαναν την Kassiani, τον φούρνο-γαλλική patisserie της Πετρούπολης, προορισμό για τους σοβαρούς γλυκατζήδες· όταν έφτιαχνε δε κουλουράκια βουτύρου, όλη η περιοχή μοσχοβολούσε.
Μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ζαχαροπλαστείο. Ο χώρος βρέθηκε, πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Νέο Ψυχικό, και το Dimitris Economides άνοιξε τις πόρτες του, λιτό, κομψό, με μια μεγάλη βιτρίνα-ψυγείο στολισμένη με όλες τις γλυκές δημιουργίες που ο Δημήτρης φτιάχνει στο σύγχρονο εργαστήριό του.
Δοκίμασα τη λαχταριστή τάρτα κάστανου, την τάρτα σοκολάτας καθώς και τη Μαντάμ Σουσού (ένα μεγάλο σου γεμιστό με μια γοητευτική κρέμα σοκολάτας-μπισκότου) και το ολόφρεσκο βουτυράτο κρουασάν, και λέω να μην αργήσω καθόλου να επιστρέψω.
Λεωφ. Κηφισίας 340, Ν. Ψυχικό, τηλ. 2106755000
Κείμενο: Βασίλης Δημαράς
Πηγή: Eatme Μαρτίου. Το Eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
- Αλλάζουν όλα στο ΕΣΥ τους επόμενους μήνες: Γίνεται αυτόνομος Οργανισμός με ξεχωριστή χρηματοδότηση και αξιολόγηση
- Κρίσιμο στοίχημα για την κυβέρνηση ο περιορισμός της αποχής στις ευρωεκλογές - Οι κινήσεις Μητσοτάκη
- Έρευνα Kapa Research: Πόσοι πιστεύουν στο θεό, πόσοι τάσσονται υπέρ του διαχωρισμού κράτους - εκκλησίας
- Σάλος και οργή: Διακινούν προσωπικά γυναικών στα social media - Το «αρρωστημένο» χρηματιστήριο της διακίνησης