Food & Drink|28.11.2023 10:27

Γκόρντον Ράμσεϊ: Αποκάλυψε τους τέσσερις απαράβατους κανόνες του στα εστιατόρια - Τι δεν τρώει ποτέ

Newsroom

Τις συμβουλές του για δείπνο σε εστιατόρια μοιράστηκε πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, αποκαλύπτοντας τους τέσσερις βασικούς κανόνες που ακολουθεί πιστά ο ίδιος.

  1. Ο σεφ συμβουλεύει ως πρώτο βασικό κανόνα τους πελάτες να είναι προσεκτικοί όταν συναντούν εστιατόρια που κάνουν υπερβολικούς ισχυρισμούς για την ποιότητα του φαγητού τους. Όροι όπως «διάσημο» ή «το καλύτερο στη χώρα» του προκαλούν αρνητικά συναισθήματα όπως είπε στην Daily Mail, με αποτέλεσμα να αμφισβητεί την αξιοπιστία τους.
  2. Δεύτερον, προτείνει να ζητούν τη λίστα κρασιών «bin end», η οποία περιλαμβάνει μπουκάλια με κατεστραμμένες ετικέτες ή χρονιές με χαμηλές πωλήσεις.
  3. Στη συνέχεια ο Ράμσεϊ αποκάλυψε ότι δεν θα παραγγείλει ποτέ κάποιο πιάτο που αναφέρεται ως «σπέσιαλ» ή το «πιάτο της ημέρας», και συμβουλεύει να ρωτάτε τον σερβιτόρο αν το σπέσιαλ φαγητό, είναι η ίδιο με το χτεσινό.
  4. Τέλος, μοιράστηκε μια επιπλέον συμβουλή για όσους δειπνούν έξω για μια ρομαντική βραδιά: Κλείστε τραπέζι τριών ατόμων για να μειώσετε τις πιθανότητες να καθίσετε σε μια ανεπιθύμητη γωνιά.
ειδήσεις τώραΓκόρντον Ράμσεϊεστιατόριοεστιατόρια