Food & Drink|07.04.2019 07:16

Tα νέα της Φάρμας Μπράλου

Newsroom

Η Φάρμα Μπράλου φλέρταρε εδώ και καιρό με την ιδέα ενός δεύτερου πόστου στην Αθήνα, μετά το Κολωνάκι, και να που ο κλήρος έπεσε στη γειτονιά του Νέου Ψυχικού, στον χώρο όπου άλλοτε συναντούσαμε το Barranquilla. Η farm to table φιλοσοφία του επιτυχημένου κρεατοφαγικού εστιατορίου εφαρμόζεται κατά γράμμα κι εκεί, με μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά κρέατα να δεσπόζει στο μενού, το οποίο διανθίζεται με πιάτα που φέρουν τη σφραγίδα του αξιόλογου σεφ Γιάννη Λιόκα, τα οποία κινούνται στο πεδίο μια μοντέρνας ελληνικής κουζίνας των βουνών– ικανό παράδειγμα, η πλούσια κρεατόπιτα με προβατίνα, καραμελωμένα κρεμμύδια και γαλοτύρι ή τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, espresso και λεμονοθύμαρο. Το μαγαζί είναι κουκλίστικο, άνετο και ζεστό, ενώ με το που περάσει κάποιος το κατώφλι του και ρίξει μια μάτια τριγύρω, αντιλαμβάνεται ότι το κρασί θα είναι ο συμπρωταγωνιστής αυτού του έργου.

Τα νέα όμως της Φάρμας δεν σταματούν εδώ, μια που το κρεοπωλείο της στην οδό Μηλιώνη, σε απόσταση αναπνοής από το εστιατόριο του κέντρου, εκτός από τις χαρακτηριστικές βιτρίνες-ψυγεία, διαθέτει πλέον και μια μεγάλη ψησταριά, όπου ψήνονται σουβλάκια από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, από χοιρινό ή από μοσχάρι Black Angus, αλλά και πολλών λογιών μπιφτέκια, φιλετάκια κοτόπουλου και παϊδάκια από αρνί γάλακτος. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στους πάγκους και στα τραπέζια που έχουν στηθεί στον γνωστό πεζόδρομο, να τα πάρετε to go ή να τα παραγγείλετε τηλεφωνικά.

Εστιατόριο Φάρμα Μπράλου Ολυμπιονικών 310, Νέο Ψυχικό, τηλ. 2106714400/ Μηλιώνη 12 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι, τηλ: 2103645050

Ψητοκρεοπωλείο Φάρμα Μπράλου Μηλιώνη 9, Κολωνάκι, τηλ. 2130455929