Food & Drink|05.04.2019 11:06

Eat Me, People & TV ΕΘΝΟΣ με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής! (vids)

Newsroom

Tο ΕΘΝΟΣ για μία ακόμα Κυριακή έρχεται με πλούσια ύλη κι εξαιρετικές προσφορές για τους αναγνώστες του. Αυτή την Κυριακή (7/4) το ΕτΚ σάς προσφέρει το Eatme Μαρτίου, ένα περιοδικό γαστρονομικής πανδαισίας και μαζί το People, με αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση της Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner).

Επίσης, και στις δύο εκδόσεις, το TV Έθνος.

Εatme: Όταν το φαγητό γίνεται εμπειρία

  • Nόστιμη Σαρακοστή: Μαγειρεύουμε λαχταριστά ανοιξιάτικα πιάτα, νηστίσιμα και θρεπτικά
  • Νηστεία στο... χέρι: Φαλάφελ, γύρος από μανιτάρια, λιβανέζικες χορτόπιτες, vegan παγωτό με τριμμένο μουστοκούλουρο και άλλες ιστορίες
  • Κάθε τόπος έχει τη δική του μαγειρίτσα: αυγοκομμένη ή μη, κόκκινη ή άσπρη, με συκωταριές ή χωρίς, με πιρούνι ή κουτάλι
  • Τα πασχαλινά του Mιχάλη Ντουνέτα:  ο γνωστός σεφ μάς μιλάει για το νέο του project, το Wood, ένα κρεατοφαγικό εστιατόριο με ελληνική ταυτότητα που ανοίγει στην
  • Κηφισιά, και μας δίνει έξι πρωτότυπες συνταγές για το τραπέζι της Λαμπρής
  • Κρασί και όχι μόνο: Μυστικά και στρατηγικές... πόσης για το πασχαλινό τραπέζι
  • Οβελίας έτοιμος! Αν δεν έχετε χρόνο να ψήσετε μόνοι σας το αρνί, θα αναλάβουν οι ειδικοί
  • Ταξίδι στη χώρα των περισσευμάτων: Μεταμορφώνουμε όσα έμειναν από το γιορτινό τραπέζι: το αρνί, τα αβγά, τα τσουρέκια, τα κουλουράκια...
  • Γλυκές παραδόσεις: από τα Γιάννενα μέχρι την Κρήτη κι από την Κέρκυρα μέχρι την Κω, οι φούρνοι γεμίζουν τσιμπητά, μελιτίνια, λαζαράκια...
  • Τα καλύτερα τσουρέκια της πόλης: όταν η Αθήνα μοσχοβολάει μαχλέπι
  • Ανέστη η ελληνική κουζίνα; Έξι Έλληνες σεφ και εστιάτορες επιβεβαιώνουν πως... αληθώς ανέστη και μας μιλάνε για το ελληνικό φαγητό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Κριτικές εστιατορίων Δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο Hunters στο Χαλάνδρι, το Simul στο Κολωνάκι και τον Θαλασσινό στην Καλλιθέα
  • Παλαιωμένο τσίπουρο: Η νέα τάση στον χώρο της ελληνικής αποσταγματοποιίας
  • Lorena Vásquez: Όταν η μεγάλη κυρία του Zacapa μιλάει για το ρούμι, τα μάτια της λάμπουν
  • Ταξίδι: Πάσχα στην Ελλάδα! Νησιά και ορεινά χωριά, γραφικά σοκάκια και κάστρα, έθιμα, γλέντια και νόστιμες «ντοπιολαλιές» της γιορτής

PEOPLE

Caitlyn Jenner «Πλέον είμαι ευτυχισμένη». Η Caitlyn Jenner μιλάει στο People για την απόφαση να προχωρήσει σε επαναπροσδιορισμό φύλου, τις δυσκολίες που πέρασε φοβούμενη μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, τον τρόπο που το ανακοίνωσε στην οικογένειά της και την ανησυχία για τις δύο της κόρες.

Νίκος Κοκλώνης Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει στο People το παρασκήνιο των συζητήσεών του με την Caitlyn Jenner, αλλά και το χρονικό μέχρι να του πει το πολυπόθητο «ναι» και να βρεθεί για πρώτη φορά καλεσμένη σε τηλεοπτικό show στην Ελλάδα.

Bασίλης Λυριτζής Το ύστατο αντίο σε έναν αξιόλογο άνθρωπο. Συνάδελφοι και στενοί φίλοι του δημοσιογράφου που «έφυγε» πρόωρα σκιαγραφούν το προφίλ του στο People εξιστορώντας άγνωστες, κοινές τους ιστορίες.

Έλλη Τρίγγου «Παίρνω αποφάσεις που με ξεβολεύουν». Με το ατόφιο ταλέντο της κατάφερε να εκτινάξει τις μετοχές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και πλέον να μιλάει για δουλειές στο εξωτερικό. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξιστορεί στο People την απίθανη ιστορία της που την έφερε στο Εθνικό Θέατρο, τους λόγους που την αποτρέπουν να σκέφτεται την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί αυτή τη στιγμή και σχολιάζει την κατάκτηση της Καρφίτσας Μελίνας Μερκούρη από την Ηρώ Μπέζου.

Βradley White-Dale «Βγήκα από την κόλαση». Το πρώην μέλος των Stereo Soul δίνει τη δική του εκδοχή για την αποχώρησή του από το boyband και μιλά στο People για την απόφασή του μπει σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις ουσίες.

Milo Parker Το παιδί-θαύμα της σειράς The Durrells του ITV, που γυρίζεται στην Κέρκυρα μιλάει για το πώς ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα όντας μαθητής, τη σχέση του με τους Έλληνες πρωταγωνιστές της σειράς, Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργο Καραμίχο, αλλά και για τη ζωή στο νησί.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια μεγάλη συνέντευξη κάνει τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, δηλώνει πολύ χαρούμενη για την πορεία του «Ευτυχείτε!» στο Open, αποκαλύπτει τα μελλοντικά της όνειρα και σχέδια και εξηγεί ποιες είναι πλέον οι προτεραιότητες στην προσωπική της ζωή.

Τρικυμία στην tv: Το παρασκήνιο του διαζυγίου Λιάγκα ΑΝΤ1, ο αποχαιρετισμός στο κανάλι από τη Δούκισσα Νομικού και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλα τα συμβόλαια των τηλεαστέρων του Alpha.

Master Chef: O Φίλιππος Παπασπύρου απαντά στην περιβόητη «αντιγραφή» του γλυκού σε δοκιμασία του ριάλιτι. + Οι Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει στα προγράμματα μαγειρικής του εξωτερικού.

Εξελίξεις σοκ στις σειρές: Ο Ορφέας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Μάνο στο «Τατουάζ», η Κάτια «υπογράφει» συμβόλαιο θανάτου με στόχο τη Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», ο Χάρης δίνει μάχη για τη ζωή του στην «Επιστροφή».

Φωτορεπορτάζ: Καυτές παρουσίες σε εβδομάδα μόδας και Madwalk

Συνεντεύξεις: Ο Γιώργος Λέντζας μιλά για την νέα του εκπομπή «Football Stories» στον ΑΝΤ1, η Αννίτα Κούλη για τον γκεστ επιστροφή της στο «Σόϊ» του Alpha και η Yρώ Μανέ για την τολμηρή παράσταση «Ρένα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στην ενότητα life μικρά μυστικά ομορφιάς με θαυματουργά αποτελέσματα, τα νέα «όπλα» κατά της παχυσαρκίας και πρωτότυπες νηστίσιμες συνταγές για τη συνέχεια της Σαρακοστής.

TV ΈθνοςπροσφορέςΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςPeople