Στο Aρχηγείον μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί
NewsroomΕκεί στο Γέρακα, ο ξυλόφουρνος δουλεύει στο φουλ, βγάζοντας παστουρμαδόπιτες, πρασόπιτες, πεϊνιρλί, λαχματζούν και έξτρα πληθωρικά σαγανάκια, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα διάσημα κεμπάπ, τα σουβλάκια και τα χοιρινά μπριζολάκια, το μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ωρίμανσης. Σ’ αυτό το φιλικό σενάριο ελληνικής κρεατοφαγίας, μπορεί να κάνει κάλλιστα μια... guest εμφάνιση το αγαπημένο σας κρασί: στο Αρχηγείον έχετε τη δυνατότητα να συνοδεύσετε τα πιάτα του πλούσιου μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Αγοραστός με τη φιάλη ή τις φιάλες που θα φέρετε μαζί σας, μια πρακτική πολύ αγαπητή στους οινόφιλους, που συνηθίζεται στο εξωτερικό και που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά κι εδώ. Το corking fee (χρέωση σερβιρίσματος) είναι €3.
Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
- Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»