Food & Drink|02.05.2019 16:38

Στο Aρχηγείον μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί

Newsroom

Εκεί στο Γέρακα, ο ξυλόφουρνος δουλεύει στο φουλ, βγάζοντας παστουρμαδόπιτες, πρασόπιτες, πεϊνιρλί, λαχματζούν και έξτρα πληθωρικά σαγανάκια, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα διάσημα κεμπάπ, τα σουβλάκια και τα χοιρινά μπριζολάκια, το μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ωρίμανσης. Σ’ αυτό το φιλικό σενάριο ελληνικής κρεατοφαγίας, μπορεί να κάνει κάλλιστα μια... guest εμφάνιση το αγαπημένο σας κρασί: στο Αρχηγείον έχετε τη δυνατότητα να συνοδεύσετε τα πιάτα του πλούσιου μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Αγοραστός με τη φιάλη ή τις φιάλες που θα φέρετε μαζί σας, μια πρακτική πολύ αγαπητή στους οινόφιλους, που συνηθίζεται στο εξωτερικό και που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά κι εδώ. Το corking fee (χρέωση σερβιρίσματος) είναι €3.

Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220